Rover 214 Si 1995 Zelený
Re: Rover 214 Si 1995 Zelený
Lenhame sháním MKC103020 s jednotkou alarmu a aspoň jedným ovladačem.Už to s někým řeším.Rozhodující by byla cena a pokud by byly dva ovladače tak jedině výhoda 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Tak jednotku nemam ale ovladace dokazu naparovat
Tak jednotka je vyměněná ale auto stále nestartuje..nedá mi to spát dokud tohle nevyřeším 

No, napadá mě ještě regulátor tlaku paliva....
Zkoušel jsem jednu věc proto jsem měnil tu jednotku.. jenže to pořád neběží tak jsem z toho zmatenej.Dal jsem řj na dvacet minut do mrazáku a hned pak do auta..venku bylo nějakých 30 stupňů ale auto přesto napoprvé chytlo..Tak jsem myslel že to je jasný...no auto mě zas prečůralo
Podle mě to musí nějak reagovat na tu teplotu..něco poblíž jednotky...napadla mě třeba ta zástrčka co tam vede..ale to už vařím z vody.Povezu to tedka ještě do jinyho servisu a když to ani tam nevyřeší objednám to k Maredovi.Už nevím co s tím..

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Zkus prosimtĕ vyfotit řj a tu krabičku immo. Ať nekdo poradí. Možná tam patří ještě něco, co je k tomu napárované. Však mi to auto startovalo i odemykalo. Cokoliv chybí, klidně vymontuju a pošlu.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Roverixi já si myslím,že si mi poslal vše co je potřeba...Auto normálně odemyká,imo vypíná a startuje..jen prostě pořád nechytne.Problém bude jinde ale řek bych že někde v blízkosti řj.Fotky klidně přidám pokud bude potřeba.
Takže vadný startér,to ale nebyla příčina ale následek.Špatná řídící jednotka,ta se pravděpodobně odporoučela z důvodu špatné kabeláže,někde kolem jednotky nebo zapalovací cívky co jsem pochopil,úplně jsem pana mistra nepobral,budu si to muset nechat ještě jednou vysvětlit.Suma sumárum mě oprava se vším co se pokazilo,ale i zbytečně měnilo vyšla na 7000,přes půl roku čekání,spoustu nervů,sprostých slov,odřenin a hodin strávených po garážích a foréch.Na druhou stranu mám půl elektriky v autě nový. Přiučil jsem se dost věcí,osvětlil a vyzkoušel,takže kdyby to netrvalo tak zatraceně dlouho měl bych větší radost
Každopádně konečně to jede,volnoběh se taky spravil tak snad to nějakou dobu vydrží.A teď zas zima ! Že jsem si to léto s autem ale užil !

Tak nějak problém, který od klávesnice fakt řešit/analyzovat nešel.
Ale máš můj obdiv, že jsi to ustál a dobojoval do zdárného konce. Tomu se říká láska až za hrob
... A tak teď by to chtělo ve vymazlování pokračovat, ne? 
Ale máš můj obdiv, že jsi to ustál a dobojoval do zdárného konce. Tomu se říká láska až za hrob

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jen abych dodal sebevědomí -- vždycky, když jsem si prošel nějakým takovým obdobím oprav, hlavně těch rozsáhlejších a dražších, tak jsem si pak říkal, že teď už to auto mám konečně v top stavu a nic dalšího zásadního se teďuž pokazit nemůže. No a ono se zpravidla ukázalo, že může
Takže blahopřeju ke zdárnému konci této anabáze, ale zůstaň ve střehu, ono se brzy najde něco dalšího. Potěšil jsem? 

Anderne potešils
s tim se počítá
doufám,že aspoň odjezdí zimu a jaro léto by taky neškodilo
no rovnou to dneska můžu hodit na zimáky...
Tohle byl fakt docela zapeklitej problém..přišla na to až třetí parta mechaniků
Někdo jiný by se toho možná zbavil,ale pro mě bylo docela dobrodružství to auto vůbec sehnat tak ho přece neodepíšu bez boje
Mám v plánu přeházet všechny sedačky,proházím i tapce,volant.Materiálu mám habaděj tak doufám,že z toho složim aspoň jednu slušnou sadu.Pravděpodobně zkusím prohodit i el.zrcátka z druhýho auta..ty moje švihadla se mi tam nelíběj (nehledě na výhodu vyhřívaní) a koukal jsem,že tam bude připravená i elektrika..dál potřebuju dát do pucu přední stahovačky než se něco po..
promazat znova všechny dveřní spínače.No mohl bych pokračovat...
Jinak jsem si ještě prohodil z červeného takovou krabičku co je za pojistkama-MCU.Tahle blbinka mi zařídila,že mi stropní světlo teď postupně slábne až zhasne když zavřu dveře.Určitě víte o čem je řeč

Mám v plánu přeházet všechny sedačky,proházím i tapce,volant.Materiálu mám habaděj tak doufám,že z toho složim aspoň jednu slušnou sadu.Pravděpodobně zkusím prohodit i el.zrcátka z druhýho auta..ty moje švihadla se mi tam nelíběj (nehledě na výhodu vyhřívaní) a koukal jsem,že tam bude připravená i elektrika..dál potřebuju dát do pucu přední stahovačky než se něco po..

Jinak jsem si ještě prohodil z červeného takovou krabičku co je za pojistkama-MCU.Tahle blbinka mi zařídila,že mi stropní světlo teď postupně slábne až zhasne když zavřu dveře.Určitě víte o čem je řeč

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Správný přístup -- kdo si hraje, nezlobí 

A hoši nevíte jak se sundavá anténa na střeše ?? Odmontuju domeček ale vytáhnout ven to prostě nejde..nebo musim vnitřkem ?Chtěl bych jí jen prohodit,kus za kus
Dneska se mi stala věc co mě docela vyděsila.Stál jsem asi 5 minut na volnoběh na parkovišti, auto už bylo dávno zahřátý.Kouknu na ručičku teploty a ta byla už nad půlkou a za pár vteřin vylětela někam ke 3/4.Radši jsem to vypnul,nechal nějakou dobu stát a zkontroloval vodu a olej.Olej mi přes zimu trochu ubejvá, s tim jsem smířenej, ale dneska byla měrka jen líznutá vespod..Kontrola chladiva mě znepokojila ještě víc.Expanzka skoro na dně, že už byla vidět ta kulička ve spod.A vodu jsem za celej rok co auto mám dolejval jednou,od tý doby zůstala hladina stále stejná..modrá..Všechno jsem dolil a projel to,zdá se to být v pohodě.Kapučíno jsem nikde nezaregistroval,kapalina je pořád modrá.Nejsem mentál, kapaliny pravidelně kontroluju ale co se mi to dnes stalo ?? Mám z toho docela strach, někdo kdo by mě uklidnil ? 

Louže pod autem někde nebyla? Jak to někde projedeš a zahřeješ, tak pak to nech vychládnout a zmáčkni vrchní hadici od chladiče. Musí jít naprosto bez odporu zmáčknout stěnu na stěnu. Pokud ne a i po zahřátí je trubka tvrdá jak šutr, tak je to jasné - špatné těsnění pod hlavou a z válců ti to tlakuje do vody a naopak si to vodu cucá a spaluje.