Včera ráno jsem se zastavil tu v Přerově do jednoho auto-sklo servisu. Uvítal mě tam velice příjemný, sympatický a ochotný chlapík a velmi aktivně se se mnou pustil do hledání nějakého řešení, jak výměnu skla provést. Jednak byl velice zvědav na tu mou "krasavici", takže si šel Kupéčko ven obhlédnout a oměřit sklo, nechal si vysvětlit a napsat vše potřebné pro správnou identifikaci, dodatečně si nechal i zaslat foto.... pěkně jsme poklábosili

Včera volal, že zatím nic, že dodavateli předal vše potřebné a že uvidíme.... ale prý si nemyslí, že by to u tak "mladého" auta měl být problém někde sehnat a že kdyby, tak by se to dalo nechat v nějaké sérii dovyrobit... ale to by se zase prodražilo, pokud by se ta série nerozprodala....
Ale před chvilkou mi pán volal, že má z Německa echo, že by příští týden v úterý měl mít sklo u sebe ..... ufff

.... tak snad to bude ono

.... jinak chtěl sehnat i bauset, tedy klipy pro lišty, ale u těch ho odkázali na originál, tak to se uvidí až podle toho, co tam bude, jestli by existovala nějaká náhrada... Tak hlavně že je to na dobré cestě