Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
-
Re: Rover 216GSi liftback (XW), r.v. 1990 <F.i.s.h.men>
Technická hotová
Ted uz budu doufam jen jezdit.

Tak držim palce, aby si jenom jezdil
to si řikám, vždycky taky než se něco posere 

Parada....
... prosim te, jak vnimas ten podvozek z kupecka? Je tvrdsi? Pac ho tam budu davat a mam obavu, ze z toho bude druha Labut... proste ze prijdu uplne o komfort sportacku
Jenze udelat to musim, protoze s tim co je tam ted, to je o zuby a pater... a vubec cele auto trpi...

-
Ouplně v pohodě. Komfortní mi to přijde tak stejně, ale tolik se to nenaklání a neodskakuje to.
A koukal jsem na tu průchodku v kufru a je jak nová.
A koukal jsem na tu průchodku v kufru a je jak nová.

Myslis tu gumu na kabel z kastle do kufru? Uz ji mam objednanou
.... tak je fakt, ze ty vlastne nemas to pruzeni s cim porovnat... teoreticky by to asi tuzsi byt melo, protoze jinak by to u rimmeru melo stejne znaceni... ale nema... No uvidim... kdyztak budu muset zainvestovat ty KONI...

-
jj tu.
Tak jdu dělat ještě nějaké dokončovací práce
Tak jdu dělat ještě nějaké dokončovací práce

Ja chci taky prazninyyyyy!!! 

No já prázdniny začínám mít v nelibosti.... MHD jezdí hůř... člověk čeká, že bude teplo a pořád chčije a o tom, že
člověk nemá pomalu kam upíchnout dítě o tom už radši mluvit nebudu
Jinak fishi gratuluji... že si takovej kozlík šikula... to mě se ten hranostaj rozrezne pod nohama ...
člověk nemá pomalu kam upíchnout dítě o tom už radši mluvit nebudu

Jinak fishi gratuluji... že si takovej kozlík šikula... to mě se ten hranostaj rozrezne pod nohama ...

-
Ty zadni svetla bez zluteho blinkru vypadaji moc dobre. 

Jo jo ta bílá to hned omladí o 2-3 roky 

Jojo, cisty svetla delaj strasne moc... ja jsem ted mel vyndane jedno predni svetlo, tak jsem si rikal, ze zkusim, jestli by se nedalo nejak zevnitr vycistit... toz slo to jedine pres diru zarovky... ale teda zaflakany to sklo zevnitr bylo naramne... a to jsem to nijak extra necidil a rozdil oproti druhemu jak prase
Skoda ale toho otukanyho skla od kaminku... asi by se to dalo prelestit sklarskym lesticim kartacem...

-
Jo na svetla se taky chystam uz dlouho, ale chtel bych je rozlepit, vycistit a pak zase slepit. Uz budou hodně špinavé.
Myslis ze se ti to podari rozlepit bez destrukce? Jsem na to koukal, a teda jako nevim nevim.... on uz ten plast je taky celkem krehky... kdyby to ale slo nejak rozumne rozdelat, tak by to bylo skvele... jo a taky jsem koukal, ze mam od zarovek tu parabolu vypalenou...
-
Nejde. Musíš to nahřát a pak zase znova slepit. Detajlista si s tím pohraje.
Dnes jsem konečně protáhl motor. Jede dobře, ani jsem nemusel podřazovat do kopce a zátah to má slušnej kolem 6ti tisíc. Od 5ti to teprve začíná být ten správný koncert.
Přes víkend jsem měnil zadní tlumiče. Zase jsem utrhnul jeden šroub, protože byl zarezlý v silentbloku, tak jsem musel jet do Varů pro rameno z coupéčka a v 11 večer bylo hotovo. Ještě že tak, dneska celý den pršelo. Taky jsem zalepil lištu na dveřích, vyměnil levé zrcátko, nandal zástěrky a konečně uklidil kufr.
Dnes jsem konečně protáhl motor. Jede dobře, ani jsem nemusel podřazovat do kopce a zátah to má slušnej kolem 6ti tisíc. Od 5ti to teprve začíná být ten správný koncert.
Přes víkend jsem měnil zadní tlumiče. Zase jsem utrhnul jeden šroub, protože byl zarezlý v silentbloku, tak jsem musel jet do Varů pro rameno z coupéčka a v 11 večer bylo hotovo. Ještě že tak, dneska celý den pršelo. Taky jsem zalepil lištu na dveřích, vyměnil levé zrcátko, nandal zástěrky a konečně uklidil kufr.
-