No kdybys chtěl tíčko, měli by sjme tady na klubu radost

Jen bys ale začínal odznovu a to už s tímto předešlím modelem by mohlo jít až k sebevraždě

Snad každý tíčko co sem viděl po bazarech je totálka, ikdyž tady v pardubicích máme v bazaru fakt pěkný červený s béžovým interiérem jako mám já, ale z blízka už má své vady karoserie, korozi, komplet výfuk v prd*eli, motor jeden velkej hrnečku vař a další věci co zjištíš po projetí a pak to má ještě vylomenej zámek kufru a nefunkční dálku a to za to vhtěj 59tis kč. Jediné co je pěkný tak že neni zasaženo domácím kutilem a má veškeré papíry a kožený desky a kartičky anové koberce které samostaně neprodali ani za mnou nabízené 2tis kč
Ale atyk bys mohl dopadnou že koupíš tíčko a olej bude žrát atyk, to je vec která se pozná časem, osobně mi stříbrnej taky asi něco žere, přešel sem už na 10w40 z 5w-40 a vypadalo to že je to už OK, ale jak sem testoval gufero, jestli vyběhne nebo ne a dával mu fakt do plenjch a furt do plench i na volnoběhu až sem začínal mít nepravidelné bouchání srdce a mžirky před očima tak mi olej přeci jen ubyl. Musim to hlídat jak to bude při normálním provozu.