Jenda: klidně dáme minisrazík u Tebe

, jak se vrátím ze svého současného pobytu v horkém Rumunsku (bohužel ne na pláži, ale na stavbě) můžeme to dát, stejně ho chci postupně zvykat na delší výlety

.
Trunda: V sobotu jsem byl ještě doma, ale nějakej čas jsem věděl, že Olomouc nedám, protože jsem v neděli odlétal, tak jsem musel taky chvilku strávit doma

s rodinou. S klapkou se to má tak, že to bude asi ta klasická 48mm, přiznám se, že jsem ji neměřil, protože se mi to nechtělo znovu rozpojovat (nebyl čas, Jarek by to asi věděl z hlavy co mi poslal), s olejem jsem dal na Lenhama a dál jsem se neptal

, převodovka - špatně jsem se rozhodl, protože když už byla venku a investovalo se do přetěsnění, ušetřil bych ty náklady, který mě budou časem čekat s opětovnou demontáží - s Lenhamem jsem ji měl domluvenou, ale pak jsem si to po sečtení rozmyslel (navíc mi převodový poměr vyšel správný). mám ještě jednu z dárce ND, ale tu jsem neměl možnost vyzkoušet jinak, než na špalkách a s povoleným výfukem, takže slyšet nebyla.
Krytka - když ty to píšeš tak dlouhýýý, že pak důležitá informace úplně zapadne.

, ale dík za tip, mrknu po ní.