Rover 216 coupe 1997 1.6 - DramaTechCoop
Re: Rover 216 coupe 1997 1.6 - DramaTechCoop
Ahoj Panove;)
Zitra ted v 10rano vyrazime z Brna s tatem se podivat na toho cervenyho rovra tak uvidime jak to dopadne;) jestli chcete tak se nejak muzem sejit nebo co ale uvidime jak natom bude casove.. Dam jeste vedet kde presne je ten rover zaparkovanej;)
Zitra ted v 10rano vyrazime z Brna s tatem se podivat na toho cervenyho rovra tak uvidime jak to dopadne;) jestli chcete tak se nejak muzem sejit nebo co ale uvidime jak natom bude casove.. Dam jeste vedet kde presne je ten rover zaparkovanej;)
Ha.... bacha, za Bystřicí pod Hostýnem jsou dost objížďky, tak to možná zabloudíte k nám
.... dám ti můj telefon do SZ a můžeš mi pak zavolat...

Mám zítra naplánovanou práci doma, takže s tím osobním setkáním to moc nevidím
, ale pokud by jsi toho dárce vzal, tak můj zájem o boční lištu stále trvá na předání bychom se domluvili
Díky Karel

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Mno asi pojedem po dalnici protoze ta cesta bude rychlejsi ....
Jasnacka pocitam stou listickou
Dneska nocni a pak rano jedem snad to bude vse ok ...

Dneska nocni a pak rano jedem snad to bude vse ok ...

Tak auto je doma a ja uz jdu konecne spat po nocni a dneska zase do prace...
;)
Luky sorry ale jak jsme jeli tak volal znamej tatovi a potreboval odtahnout jedno auto takze jsme nemeli cas na zastavovani...;( ale jak by jste byli v brne tak klidne se ozvite tak se muzem sejit...
;) jinak na ten sraz se pokusim dojet ale nevim na stoprocent... Jinak to auto jsem vzal ale spodek ma hodne mist kde je hodne rezi a interier je trosku vybydlenej ale daji se tam pouzit hodne veci ... Lista a hodne veci budou k mani...
;) ja si tam vyberu par veci a do roka bych to chtel zlikvidovat jen nechat blatniky a vseljaky veci a zbytek kastle hodit na zelezo...jeste se uvidi...
valim spat tak pak napisu..
zatim ahoj chlapy..

Luky sorry ale jak jsme jeli tak volal znamej tatovi a potreboval odtahnout jedno auto takze jsme nemeli cas na zastavovani...;( ale jak by jste byli v brne tak klidne se ozvite tak se muzem sejit...

Aha... tak příště prosím aspoň sms, že se sraz ruší, protože jsem čekal kdy vyrazím a místo toho jsem mohl ještě něco dělat 
Říkáš interiér je vybydlený.... takže řidičova sedačka bude asi rozškubaná, že? Když už jsme u těch lišt, tak já bych bral minimálně tu na spolujezdcových dveřích, protože tu mám roztříštěnou a chybí mi z ní kousky. Pak mřížku mám prasklou. No kdybys mi uchránil ty řidičovy dveře, tak by to bylo supr. Tak tyhle věci kdybys nepotřeboval
Asi se teda budu muset někdy stavit 

Říkáš interiér je vybydlený.... takže řidičova sedačka bude asi rozškubaná, že? Když už jsme u těch lišt, tak já bych bral minimálně tu na spolujezdcových dveřích, protože tu mám roztříštěnou a chybí mi z ní kousky. Pak mřížku mám prasklou. No kdybys mi uchránil ty řidičovy dveře, tak by to bylo supr. Tak tyhle věci kdybys nepotřeboval

Fakt se omlouvam .... ale meli jsme fofr... protoze po ceste tam se podelal senzor na ojnici....
Takze jsme to jeste vymenovali....
a pak jsme spechali na cestu zpet aby otec mohl jet pro znamyho.... :/ Mno pak se nejak domluvime.... a jak budu na baraku tak to nejak pripravim a sundal bych ty listy.... mno a ty dvere potrebuje jak moc rychle ? Protoze se me jedna otom ze to auto chci mit uskladneni ale bude to venku.... :/ Mno a ta sedacka u ridice je ok... jen jak je bocni oper kdyz nasedas tak to ma skubly...
na fotkach to vypadalo fakt lip.... :/ mrizku jako predni na kapote ?

Nespěchám.... na tyhle kosmetický věci se ještě dlouho nedostanu. Jen abys mi to někde schoval a neletělo to do železa. Jj, mřížku z kapoty 

Luky to se neboj
Vim jak je to tezky zehnat toto auto tady v CR.... takze se neboj dal bych minilane pul rok predem vedet kdybych to nahodou likvidoval ale stejne vsechny veci co se daji pouzit nebo tak .... tak bych urcitel vytahl a schoval kdyby nekdo nekdy neco potreboval...
Jen kastle by sla na zelezo.... dvere bych taky schoval
Mas to ume neni problem... bude to schovani unasich na baraku ...
Jinak nekdo tomu borcovi najel do ridicovych dveri ale jsou uz spraveny ale je tam mensi fuka mezi oknem a listou venkovni... ale nic co se neda spravit
jeste ten tapecirung neni v dobrem stavu vtech dveri takze bys musel pouzit svuj tapecirung
musim koupit nejakou dobrou velkou plachtu a celyho zabalim aby na nej nesvitilo a neprselo ...
A ty kola co jsou natom tak jsou origo rover ale zkusil bych je prodat... ale potrebovali opraskovat a opravit par odrenin.... jen kdyby mel nekdo zajem...
ale stejne ted to bude jen lezet na spalkach
Musim delat na svem konecne... 

Mrizka na kapote je vporadku .... a ja tu plastovou co mam na svem budu davat pryc a budu misto toho davat sitovinu...takze jestli potrebujes jen ten plast bez toho ramecku tak muzes mit moji... nebo esi celou tak ztoho cervenyho... 

Já před zimou kupoval tuhle plachtu a jsem s ní spokojen, budu pod ní dávat auto i v průběhu roku, přeci jen UV záření a prach je sviňa
http://www.mikel.cz/k_717-Plachty-na-au ... edan-Sport

http://www.mikel.cz/k_717-Plachty-na-au ... edan-Sport
A kolik to stalo a kde se to da zehnat...?;) ja sem si rikal ze bych jen koupil obycejnou plachtu na toho co sem dovezl... Jen aby tam nezatikalo a bylo to mimo vody a slunicka....
;) ale kdyby to bylo za dobrou cenu tak bych to koupil...

Uz vidim link sem po nocni a este na mobilu...
diky;)

Karel, kterou velikost?
Na fotce u minulého příspěvku je to vidět, vzal jsem velikost M, podle návodu se má brát první větší velikost než je skutečná auta, s výškou 120 cm si nic nedělej spodky kola samozřejmě jsou vidět, ale kastle je chráněná a plachta je napnutá tak akorát, nandávám to v pohodě sám, ale ve větru jsou určitě lepší ještě jedny ruky