Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Háááha strmý řízení, to je paráda
Ale rejd?! to je trochu jiná kapitola, to je hrůza
Ale rejd?! to je trochu jiná kapitola, to je hrůza
Teď jsem ty pnumatiky vybalil a pomazlil se s něma trošku .... no proti těm Michelin Pilot Sport to jsou teda pěkný drapáky, jako že fakt dělaný dost do vody.... což bych zas až tak nepotřeboval... díky čemuž asi taky rychleji vyhučí při tom mém stylu jízdy
Většina si chválí, že jsou docela tiché, a pokud jde o výdrž ,tak to uvidíš kolik vydrží
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Tiché to ano, ale ta styčná plocha, resp. materiálu je tam méně díky celkem širokým drážkám... ale tak to odpovídá testovým dobrým vlastnostem ve vodě a spíš průměrné výdrži.... ale ať koukám, jak koukám, tak lépe jsem prostě pořídit nemohl a už bych se s tím měl smířit Uvidím v první zatáčce
Jinak Karle příští týden po práci se musím stavit.... už jen na pokec.... ta "zima" je nějaká dlouhá
Jinak Karle příští týden po práci se musím stavit.... už jen na pokec.... ta "zima" je nějaká dlouhá
Jo, není problém, ale ozvi se předem však telefon máš
Tvé obavy o výdrži jsou zbytečné, tady jeden borec s Cayenne píše, že s nima dal 85000 km a stále nejsou sjeté ikdyž asi dálniční režim, což není tvůj případ .
http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumat ... port-9000/
http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumat ... port-9000/
A druhej píše 15 tis. km .... fakt záleží na tom co se s tím jezdí.... a mě tu pneumatiky vydrží max 25 tis....
-
- Kontaktovat uživatele:
Neřeš kolik ti vydrží, hlavně když v zatáčce podrží
Jak pokračuješ s výměnou, těch zakoupených dílů ze ZR, jde to nebo dře to!? Čekal jsem, že po víkendu sem budeš sypat nějaké fotky a ono nic
No tak dobře.... jdu to vyfotit
Byli jsme přes víkend u rodičů, takže jsem nic nedělal...
Ale vyzvednul jsem si další dárečky (díky Máro ) ... kabely zapalování - celkem jsme museli koumat, aby to byly tyhle dlouhý kabely, páč musí oběhnout motor dokola, bo cívky jsou pod sáním. Taky nejdelší kabel má cca 1 metr No a těsnění pod výfukový svody.
S prací se musím pohnout tak, že konečně odrezím ty třmeny. A zkusím tu octovou metodu. Vyzkouším to nejdřív na unašeči desek...
Ale vyzvednul jsem si další dárečky (díky Máro ) ... kabely zapalování - celkem jsme museli koumat, aby to byly tyhle dlouhý kabely, páč musí oběhnout motor dokola, bo cívky jsou pod sáním. Taky nejdelší kabel má cca 1 metr No a těsnění pod výfukový svody.
S prací se musím pohnout tak, že konečně odrezím ty třmeny. A zkusím tu octovou metodu. Vyzkouším to nejdřív na unašeči desek...
Ty kabely měníš preventivně nebo jsou to nějaké lepší
Menim je proto, ze ty stavajici zrejme zpusobuji temer nemozne nastartovani za vlhkeho pocasi a taka proto, ze maji rozpadle plastove vrsky fajek.... Bohuzel na lepsi nemam finance a kdyz uz, tak penize nasypu spis do neceho, co zvysi performance efektivneji... Jako cervena barva na trmeny .... Tyhle kabely Mara vystrachal kdesi na skladu a stalo me to fakt velice prijatelne penize
Dobrá jiskra to je základ a červené třmeny samozřejmě taky