Dneska jsem se pustil do pripravy vymeny stredniho dilu... Zvedl jsem si auto na spalky a vlezl pod nej. Ta upadla cast k vyfuku sla odmontovat v poho, protoze koncovej dil byl vymenovany nedavno... v tom zlomu to drzelo akorat na plechu, co kryje tlumic zhora

No ale u kataku je to spatny... tam budu muset zitra zabojovat s rozbruskou...
Na fotkach je videt novy stredni dil objednany u Tyllu... opet neni to primo od nich, ale z italskeho MTS... kazdopadne provedeni opet zda se mi celkem kvalitni... silne priruby a cista prace... Nevim teda jak kvalitni jsou ty trubky.. mozna se mi jevi jako celkem slabe... tezko rict. Jinak teda ten ohyb za tlumicem nebyl do praveho uhlu, ale stacilo ten ohyb zmacknout ve sveraku a bylo to ok

... pokracovani zitra...

- stredni_dil_1.jpg (87.21 KiB) Zobrazeno 2730 x

- stredni_dil_2.jpg (120.72 KiB) Zobrazeno 2730 x
Pak jsem si rikal, ze jeste mrknu na kabel, co vede do vika kufru... uz kdyz jsme Kupecko koupili, byl v pochybnem stavu, tak gumova izolace byla omotana izolackou a evidentne si s tim nekdo hral. No nefungovala nam indikace otevreneho kufru a svetylko uvnitr... toz jsem z toho obral tu izolacku a to co uzrely oci me, bylo k placi

Predchozi majitel zrejme skripnul ten kabel pod viko a cvaknul draty... tak tu gumovou hadicku celou rozparal a draty vytahal, prerezal, ruzne nastavil dratky, ale jen tak, ze je k sobe zkroutil a omotal izolackou

Takze pak se asi taky nemusim divit, ze se nam poustel alarm, kdyz trosku zaprselo... mimochodem, kdyz jsem to rozdelal, tak ten drat, ktery snima zavreni kufru byl rozpojenej, takze kdyz jsem ho zkusil spojit, tak kontrolka a osvetleni sviti... posudte na fotce... budu to muset komplet zrepasovat, jen nevim co s tou gumou

Nemate nekdo doma neporusenou?

- kabel_do_kufru.jpg (144.48 KiB) Zobrazeno 2730 x