Sodoma Gomora!
Tak jsem po praci zvedl pravy bok Labutky, sundal predni-zadni kolo... rozdelam predni brzdu a ono ejhle, jeden vodici cep zatuhlej... toz rozhejbat to slo celkem v poho... vycistil jsem plisky, dal dokupy, prohodil kola... mimochodem, ten predni vzorek byl skoro polovicni jak ten zadni

.
Pustil jsem se do druhe strany... kdysi jsem si vsiml, ze na zadni brzde mel horni vodici cep shrnutou prachovku a byl v ni rez... tak jsem si rikal, rozdelam to a zkusim co s tim je... a do prcic! Jedna oddelat tu zadni brzdu je docela porod (kor kdyz jsem si pred tydnem vyhodil koleno a porad ho mam jeste dost omezene ohebne), no ale hlavne jsem zjistil, ze ten vodici cep je zarezlej jak prase... zkousel jsem ho vyndat vsemoznyma zpusobana, ale nepodarilo se

Letlampa mne nenapadla, jenze tou bych znicil tu prachovku... akorat ja vul jsem si na vecer vzal trosku vetsi sousto a uz se stmivalo, tak jsem to musel dat zpet dokupy... kdyz jsem to sesrouboval dokupy, tak jsem zjistil, ze jsem tam zapomnel vratit plisky... tak rozdelat a znovu...beeeee

... takze zatuhle to je porad a tak se nemam divit, ze mi to blbe brzdi.... co ale s tim? Chjo... bych se vsadil, ze i ta na druhe strane bude zatuhla... do prcic... jak kdyby toho nebylo dost... jo a to jsem chtel aspon pripaskovat ten ABSkovej kabel, jenze jsem za nic nemohl doma najit pasky

.... njn... tak aspon ze mi nebude piskat ta brzda...