Prodej Rover 200
Prodej Rover 200
dobrý den všem, chci nechat sešrotovat Rover 200 RF 4.3, 1,4, rv 1999. Jelikož je mi to líto protože kastle loni utrpěla profesionální péči v lakovně a snad i spoustu použitelných dílů. auto je pojízdné jen na volnoběh z kopce zdechá a strácí se voda s chladiče. u nás to neumí nikdo řádně opravit a já už nemám nervy pořád myslet jestli někam dojedu nebo ne. Tak se ptám jestli by jej někdo kdo tomu rozumí nechtěl na díly nebo opravu? cenu nechám na vás chtěl jsem ho stejně nechat vyřadit a zlikvidovat.
děkuji. a přikládám i foto auta tak jak je a neumyté.
klidně i volejte na 603942159
děkuji. a přikládám i foto auta tak jak je a neumyté.
klidně i volejte na 603942159
Re: Prodej Rover 200
Chybí celkem důležitá informace, jestli už proběhlo v minulosti zaplacení ekodaně.
Ahoj pane a odkamapa Ty jsi , Brněnská SPZ nemusí vypovídat ..
Ahoj, působiště Rajhrad a ekodaň již byla zaplacena. Vozítko je momentálně zarezervováno. děkuji a omlouvám se za nesrovnalosti
Ahoj tak prosím o smazání, vše je nakonec ůplně jinak pan majitel si vše rozmyslel a chce to prostě vyšrotovat
Tak jestli se vám někdy zachce být za totálního pitomce udělejte někomu prostředníka na prodej a obzvlášť někomu z rodiny
Tak jestli se vám někdy zachce být za totálního pitomce udělejte někomu prostředníka na prodej a obzvlášť někomu z rodiny
To ano ale neuvěřitelně to vytočí
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň sundejte tu klubovou plaketu z masky a věnujte ji někomu z klubu, například.
Je už pozdě,auto už je dávno v lisu a já už to měl skoro doma.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Až teď jsem zabrousil do této sekce. Pána znám, snad mám na něj i telefon. Kdybych sem mrkl, mohlo to být jednodušší.cvrko píše:Je už pozdě,auto už je dávno v lisu a já už to měl skoro doma.