Jéééééééé..... to je krása.... nádhera. Koukám na ty fotky pořád dokola

Ty unibaly jsou luxusní a ty tlumiče, to je pastva
Nacházím tam něco společných prvků se specifikací pro Rover Turbo Cup.... vyztužení zadního podélného ramene apod. Ale jak je to třeba se vzpěrou mezi zavěšením zadních příčných ramen? Okruhové speciály to měly, v rally se to nehodí?
Přední brzdy jsou aspoň 282mm, nebo origo 262mm? Od těch originálních se vždy utíkalo pryč, ale nevím jak je to třeba teď s nutností dodržet zachování původní specifikace.... Zas je pravda, že dnešní kotouče a desky jsou taky jinde, než kdysi...
Mám nasyslené nějaké dobové materiály, ale spíš kolem okruhového Coupé, včetně technického manuálu, ale to asi také máte... na internetu se to asi dá pořád dohledat a Vy máte jistě kvalitní tok informací přímo od zdroje

Navíc to v Anglii pořád jezdí a ta Coupé se dají občas koupit za celkem legrační cenu. Nebo tedy před pár lety to tak bylo.... nějakou dobu jsem uvažoval o tom nějaký dovézt. A tak si držím aspoň svůj "projekt" Rover 218VVC Coupe s kterým nakonec asi skončím v civilním provedení. Původně jsem ho chtěl pro okruhové blbnutí, ale podařilo se mi sehnat originální kožené sedačky, tak půjde do originálu....
.... ale toto je krása veliká.