Jaké letní pneu?
Jaké letní pneu?
Musim poridit nove pneu na Labutku, toz resim jake mam koupit
Taky nevim jaky rozmer... bohuzel mi nejlepe sedi 195/55-15, ale ty jsou o dost drazsi... ted jsem mel Uniroyal RainSport 195/50 a ty mi prisly moc malinke, tak asi zvolim kompromis a vezmu 60ky.... ale ted co za vyrpbce a typ? Koukam, ze v testu se letos zadarilo Continental ContiPremiumContact 2 .... co myslite?

Re: Jaké letní pneu?
ty continetal jsem mel na 200 a mohu jen chvalit...jak na suchu tak na vode...
-peace and love-
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš v techničáku 195? Já jen 185... 

Rover 620 Sdi už je u Olsona
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Nemam.... ale prdim na to. Na technickou jezdim se zimnima... i kdyz i ty mam s blbyma rozmerama 

-
- Kontaktovat uživatele:
Já měl onehdá bouračku na motorce, dodávka mě nedala přednost, zlomená pánev na dvakrát atd. a jedna z prvních věcí o které se u motorky zajímaly, byl rozměr pneu. 3 měsíce předtím jsem měl na zadku širší. Od té doby nechci nic co není v TP.
Rover 620 Sdi už je u Olsona
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
Rover 400 Tourer
Rover 25 1,4
... no na motorce je asi pneu dost zasadni parametr u nehody...
Ted jsem koukal na auto a v kontextu se stavem mistnich komunikaci zvolim variantu indexu 60... smula ze v technicaku jsou na hliniky 55ky... sice rozmerove takovy ideal, ale 500Kc navic za jednu pneumatiku vyhazovat nebudu... mimochodem na Kupecku mam predepsane 185/55/15 a musim rict, ze tech 185 je blbost... disk trci strasne ven...
Ted jsem koukal na auto a v kontextu se stavem mistnich komunikaci zvolim variantu indexu 60... smula ze v technicaku jsou na hliniky 55ky... sice rozmerove takovy ideal, ale 500Kc navic za jednu pneumatiku vyhazovat nebudu... mimochodem na Kupecku mam predepsane 185/55/15 a musim rict, ze tech 185 je blbost... disk trci strasne ven...
Já testům nevěřím, myslím, že můžou být zmanipulované, takže pro mě je objektivní ukazatel jen jak dlouho a jak dobře se pneumatika prodává. Nějaké předražené novinky co jeden rok vyhrajou test a druhej rok po nich pes neštěkne mě neberou. Koupil jsem si Dunlop Sport Fastresponse, protože byly za dobrou cenu a koupil jsem je na na http://www.pneunet.cz - i když znám spoustu prodejců osobně a nabízeli mi pneu "za nákupku", nakonec byly nejlevnější tam. Vlastnosti si nemohu vynachválit, předtím jsem měl nějaké GoodYear s vodním vzorkem (Eagle, nebo co), ale ty mě hrozně vodily po vyjetých kolejích, a taky byly trochu slyšet, takže jak jsem přezul ze zimních, musel jsem si zvykat.
Jinak se přiznávám, že mám taky 195/50R15, i když v TP je profil 55.
Jinak se přiznávám, že mám taky 195/50R15, i když v TP je profil 55.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Plný souhlas s Hombrem /Dunlop, Pneunet/Hombre píše:Já testům nevěřím, myslím, že můžou být zmanipulované, takže pro mě je objektivní ukazatel jen jak dlouho a jak dobře se pneumatika prodává. Nějaké předražené novinky co jeden rok vyhrajou test a druhej rok po nich pes neštěkne mě neberou.
Koupil jsem si Dunlop Sport Fastresponse, protože byly za dobrou cenu a koupil jsem je na na http://www.pneunet.cz - i když znám spoustu prodejců osobně a nabízeli mi pneu "za nákupku", nakonec byly nejlevnější tam. Vlastnosti si nemohu vynachválit,.......
mám na všech autech Dunlopky FR a opravdu ok. A to už jsem toho zkusil za 20 let docela dost, nej byly vždy /v rozumné cenové relaci/ Dunlopky,jak kdysi SP8 tak ty novější.
Raději si koupím dobrou gumu za průměrnou cenu a při 4 mm ji pošlu do světa než jezdit dlouho na drahých atp.
Nebál bych se Bridgestone, firestone, dunlop, goodyear. Ty continentaly mi na mokru vždy klouzaly. Proč je přestali dávat do prvovýroby ?
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Já mám vyzkoušené tyto
http://dobrepneu.cz/pneumatiky/175-70-r14-84t-10972/
za sucha i za slejváku na dálnici,super jízda.
A na zimu opět Dunlop, a na horách bez řetězu
jinak jsme vyráběli v Praze auta Enka 1929. a měla taky Dunlopky.
http://dobrepneu.cz/pneumatiky/175-70-r14-84t-10972/
za sucha i za slejváku na dálnici,super jízda.
A na zimu opět Dunlop, a na horách bez řetězu

jinak jsme vyráběli v Praze auta Enka 1929. a měla taky Dunlopky.

Rover 45 ,2.0 ITD 74Kw,r.v.2000 ,5dv.

Odepsali jste pozde
Uz jsem objednal ty Continentaly... koukam ale, ze cenove to vychazi plus minus stejne jak Dunlopky... No uvidim jake budou... kazdopadne pokud by byly na vode kluzky, tak to bych byl pekne nastvanej... celkem jsem si zvykl na super prilnavost tech rain-sportu ...

ty rain sport mi kamarad velice doporucoval ..prej super...
ja tedka premyslel mezi dunlop sport 01 a continental eco contact a volil jsem continental ..tak uvidim
ja tedka premyslel mezi dunlop sport 01 a continental eco contact a volil jsem continental ..tak uvidim
-peace and love-
... no jestli chces jezdit v anglii nebo ricnima korytama, tak rainsporty doporucuju, ale jinak nic moc... kvuli otevrenym drazkam je ta pneumatika velmi nestabilni ve smyku... takze v zatackach jsem se citil s dvakrat tak vyssima zimakama mnohem lepe
.... ale je teda zas fakt, ze na sprintech byly supr