Díky za názory

No já mám pocit,že autu dutiny nikdo nikdy neošetřoval.Určitě tam někudy teče,protože mi někdy zatýká i dovnitř po čelním skle.To jsem ale možná už vyřešil.Ukáže další déšť.Vůbec netuším co se pod těmi lemy skrývá,docela se toho i bojim

Někdy mám v plánu se na to mrknout a popřípadě to nechat vyvařit.Žlábky taky určitě budu muset ošetřit.Na fotkách ten lak vypadá docela slušně,ve skutečnosti si ale myslím,že lak neni nic moc.na spoustě místech se loupe vrstva toho bezbarvého laku-hlavně teda celý předek...Proto ta černá kapota,postupem času to slezlo úplně..Tohle je asi chyba už z výroby,na pár autech jsem viděl stejný problém

Kufr se mi nedávno takhle podařilo "vytunit".
Jinak co se týče interiéru,věk je znát a postupně odchází co může..Okno u řidiče nejde stahovat,okno u spolujezdce začíná taky zlobit,centrál u spolujezdce nefunguje.Odlepená stropnice,odlepující se tapicírungy,špatně se dovírající dveře-údajně kvůli špatnému pantu,tapicírungy na pár místech přišroubované tím co garáž dala.Nedávno se mi ještě rozbilo to regulační kolečko ventilátoru.O tom,že nemám DO a totálně dobastlený imobilizér radši nemluvím,za to bych někomu naflákal

Na další věci si teď nevzpomenu..je to docela slušný seznam ale auto stále slouží a snažím se ho dávat aspoň nějak dohromady.Jinak podotýkám,že nejsem zasténce oprav typu co domov dá

tyhle úpravy nejsou moje dílo..
Někdy sem zase přidám fotky interiéru.
Jinak mám otázku ohledně detailů na voze.Nevyznám se v těch typech XW-neznám jejich rozdíly,třeba Sei od Si apod.Já třeba vždycky myslel,že mám ten novější typ XWéčka-facelift či jak to nazvat?Jenže mám přední nárazník ze starého typu když si všimnete.Nemám zatmavené zadní světla,boční blinkry taky ne.Tak pokud by mi mohl někdo objasnit jak to vlastně je ? Proč mám nový typ ale se starými díly??Někdo to naboural ? což by mohlo vysvětlit špatný lak.
No omlouvám se za mega odpověd,ale aspoň si máme o čem popovídat
Děkuji