Když se rozhodl ho prodat, kupodivu mne to nechalo naprosto chladným. Asi tím, že mi stejně jedno stojí v garáži, i když "jenom" 1,6, se sešlým lakem a částečně demontovaným interiérem, na který nezbývá čas. Měsíce plynuli, Karel odstraňoval zbylé drobné nedostatky, prodej se nedařil a mne začalo hlodat pokušení. Posledním impulsem byl email od kamaráda, který mi poslal inzerát na sportovních vozech (nevěděl, že to stejně bedlivě sleduji). V ten okamžik jsem se rozhodl, po krátké poradě s rodinou (kasa je spoječná

Prohlídka, koupě, ... - kromě závady na stahování řidičova okna vše proběhlo hladce a čistě. Tedy nevím co je lepší/horší, jestli přesednout z R75 do kupéčka, nebo zpět. První ujeté metry jsou zážitek, kde se v naprosté nahotě zjeví všechny jízdní i jiné vlastnosti toho, kterého auta. Krouťák, výkon/kg, podvozek, brzdy, spojka, akcelerace, sedačky, .... Při projíždce to musel Karel vidět (respekt z auta, vlídné zacházení s plynem, ...)

Ještě jsme se domluvili o diskrétnosti, vzhledem k blížícímu se datu konání srazu v Rajhradu bylo škoda nevyužít moment překvapení

Původní Karlvo téma