Díky za info.11AA píše:Ahoj, zkusil jsem to použít na rozlite mléko v kufru (v letních teplotách) a zklamání...
Ale jak bylo řečeno, na maskování to nemůže být. Někde psali, že nechali na sedlech nějakou dobu spočinout mokrého psa a pak to tím jednoduše odstranili.
Vrstvy plísní a jiné nečistoty musí pryč, jinak to pochopitelně nemomůže. Na plasty to myslím nemá žádný význam, není tak porézní, aby nešel jednoduše a rychle vyčistit bez stop smradu.
Vnímám to takto: i když pravidelně vysáváš a nesedáš dovnitř v montérkách a gumákách od hnoje, časem se za provozu dovnitř nanese prach a nepatrné částečky smetí z ulic, spolu s cyklujícím teplem a vlhkostí se tohle prostředí stane živnou půdou pro bakterie, které nejúčinněji odstraníš jen vytepováním. Tenhle přípravek beru jen jako prostředek k eliminaci tohoto základu.AnderN píše:Akorát přemýšlím, jestli jako prevence to má smysl, podle mě je to spíš určené k řešení následků, jako jsem třeba v jednom starém autě řešil, že přes zimu zplesnivěly pásy (nevětrané auto).
Lidi na detailingclub.cz to hromadně kupují, moc toho ale o tom nepíšou. Při takové částce za produkt to je "za zkoušku nic nedáš".
Na trhu je ještě třeba CarPro SO2 Pure, ten je ale na bázi oxidu titaničitého, což jsem odmítl.