VIN KÓD - zjištění původu našich vozů
-
VIN KÓD - zjištění původu našich vozů
http://www.mg-rover.info/get_info.htm?& ... ry%20again
zadejte Výš VIN a vyskočí Vám informace o Vašem voze, datum opuštění výrobní linky atd..
zadejte Výš VIN a vyskočí Vám informace o Vašem voze, datum opuštění výrobní linky atd..
Re: VIN KÓD - zjištění původu našich vozů
Ani jeden z mých třech VINů to nesežralo.... ani ten, co začíná SAR...
Nejsi sám, taky jsem to zkoušel 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Někde jsem zachytil informaci, že ta databáze není kompletní a tuším obsahuje jen automobily vyrobené v Dlouhém mostě, a to ještě od určitého data.
A ještě si někteří stěžovali, že některé údaje ve výpisu jsou nepřesné.
A ještě si někteří stěžovali, že některé údaje ve výpisu jsou nepřesné.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asi je to tak ... vzalo mi to jen ZT (vyrobeno 9/2004), žádný z ostatních Roverů (1997-2001).
Me to pobralo VIN u MGF, ale R214 moji zeny uz ne.
Tak jsem si to také zkusil, je to zajímavé. Nesouhlasí barva interieru, nesouhlasí výkon motoru. Datum výroby měsíc před první registrací, což je asi ok. Pořadové číslo také ok. Tak nevím kdo v tom má bordel.boogiedrummer10 píše:http://www.mg-rover.info/get_info.htm?& ... ry%20again

A co přesně máš za auto a motorizaci a co píšou? Jestli to nesedí, tak máš holt nějakou skládačku 

tak nesedí jen výkon motoru. V německém TP je uvedeno 100kW ale na tom výpisu je 135kW. Jak to poznám konkrétně na motoru?
Je pravda, že TP je jakýsi duplikát z důvodu ztráty. Ale vše ostatní sedí. Na skládačku to nevypadá. Mají to nyní hoši na zvedáku v servisu, tak s nimi v pondělí promluvím.
Je pravda, že TP je jakýsi duplikát z důvodu ztráty. Ale vše ostatní sedí. Na skládačku to nevypadá. Mají to nyní hoši na zvedáku v servisu, tak s nimi v pondělí promluvím.
No a co máš za motor? A co píšou ve výpisu, že tam je za motor?
Je to nějaké podivné,mě to nepustí přes ty podělaný kody na vyplnění---a nic.

Rover 75 CDTi r.v. 2005
Tak se omlouvám už je to OK, spletl jsem si pojmy. To víš nováček.Trunda píše:No a co máš za motor? A co píšou ve výpisu, že tam je za motor?

Zkus napsat celý vin včetně toho SAR. mně to také vyšlo až na nekolikátý pokus.cvrko píše:Je to nějaké podivné,mě to nepustí přes ty podělaný kody na vyplnění---a nic.![]()