Primárně nám tedy vadí to, že nám přes léto v noci na půdě dělají pěkný bugr. Když skáčou z trámů na prkna, tak jsou to rány, že to pomalu člověka vzbudí. Všude je tam na(*)rané, na určitých místech si udělaly z trámů pisoáry.
Vysloveně mě irituje, že ve všech autech mám rozedrané tapecy pod kapotou. Přijedu po víkendu domů a v průjezdu kolem auta roztahané cáry tapecu a v motorovém prostoru chlupy, bahno, ... nedávno bylo dokonce modré auto od nich poťapané.
Koupil jsem jakýsi sprej, který jsem na podzim aplikoval a bylo to k prdu. Navíc to byla jakási lepkavá srajda, takže ten tapec se tím v podstatě zničil, protože se na to lepí prach.
Takže jsem před chvilkou objednal toto https://www.deramax.cz/deramax-profi-ul ... a-hlodavcu - dám to na půdu tak, aby to zářilo i směrem do průjezdu, kde mám dvě auta a snad to pokryje trošku i místo, kde parkuju před vraty třetí.
Jako bonus by se snad už nemělo opakovat to, že jsem v garáži otevřel kapotu Labutě a hledím - chybí tam cca 10 cm kabelu k svíčce

Několik kolegu to má a chválí si to. Po namontování to byla prý krásná škodolibá radost, když museli uklízet myši rozfláklé o zeď, které se z toho zbláznily

Takže budu referovat... mělo by to jít poznat, protože poslední týden kuny na půdě řádí každou noc.