Mimochodem před chvilkou jsem se teprv vrátil od auta

Tak musím ten Colonite vosk pochválit. Proti tomu Simonizovi se s tím pracuje moc fajnově. Hezky se rozetírá, takže se ho fakt spotřebuje relativně málo (bohužel jak jsem kupoval ten unašeč, tak tam neměli kloudné aplikátory, tak jsem používal poskládanou mikro utěrku). No a šlo to parádně rozleštit ručmo pár tahy. To u toho Simonize můžeš nechat ruce a nerozleštíš to

..... no a bonus ta příjemná vůně

Ale jako chce to fakt dvě vrstvy, což je problém, protože k tomu se tak snadno nedostanu.
Jo a vřele nedoporučuji kotoučky se zvlněným povrchem. Přišlo mi, že to huř bralo a hlavně to děsně cáká
Ale vypadá to nádherně. Sice se to tedy nezdálo, ale ten lak byl v mnohem horším stavu, jako na ZT. Opravdu by to chtělo vícefázově to rozleštit do větší hloubky, protože "pavučiny" jsem dobře nestrhnul. Ale neva neva... hladké to je, vyčištěné, navoskované a to na daily car stačí... stejně to po první cestě do práce bude zas zaprasené

.... a já zas budu plakat
Zbývá opravit v masce ulámené držáčky "ledvinek" (mřížek), nalepit tam nový znáček

(vzadu už se krásně vyjímá), namontovat klubové rámečky SPZ a je to. Přes týden si trošku pohraju s interiérem, konečně namontuji origo volant a..... pořád je co dělat
Foto je ještě před nanesením vosku, ale už tak se to blyštilo