Výměna ložisek na převodovce PG1 ( rover 620ti )
-
- Kontaktovat uživatele:
Výměna ložisek na převodovce PG1 ( rover 620ti )
Ahoj zde je odkaz na výmenu ložicek na PG1, možná se to bude někomu hodit
http://rover.odin-haller.de/files/Rover ... ebuild.pdf
http://rover.odin-haller.de/files/Rover ... ebuild.pdf
Umění je se rozhodnout.
Auta: 114 GTI odešlo do věčných lovišt
214 SEI prodáno
620 Ti - turbo T2560R, zadní tlumiče Koni, přední standart Excel-G - KYB + standardní péra, výztuha mezi přední tlumiči, a zadní výztuha horní a dolní, filtr KN v airboxu, budíky tlak turba-oleje,teplota oleje a čerpadlo Walbro 255lph
75 CDT - filtr KN - stále skoro denně v provozu a už ho jen udržuji
620 si - na díly
75 Tourer CDti
214 SEI prodáno
620 Ti - turbo T2560R, zadní tlumiče Koni, přední standart Excel-G - KYB + standardní péra, výztuha mezi přední tlumiči, a zadní výztuha horní a dolní, filtr KN v airboxu, budíky tlak turba-oleje,teplota oleje a čerpadlo Walbro 255lph
620 si - na díly
75 Tourer CDti
Re: Výměna ložicek na převodevce PG1 ( rover 620ti )
Kráááása Sikovne clanky... diky
... skoro by stalo tohle stahnout a ulozit to na nejake lokalni uloziste klubu a dat na to odkaz nekde do nejake servisni sekce...
... skoro by stalo tohle stahnout a ulozit to na nejake lokalni uloziste klubu a dat na to odkaz nekde do nejake servisni sekce...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna ložisek na převodevce PG1 ( rover 620ti )
Tičko mam hodne našprtaný taky jsem se s nim hodne vztekal, mozná bych i založil nejaky tunning - upgrade vlákno
Umění je se rozhodnout.
214 SEI prodáno
620 si - na díly
75 Tourer CDti
214 SEI prodáno
620 si - na díly
75 Tourer CDti
viewforum.php?f=34 .... no kdyz tak na tebe koukam, tak tys to asi zatim z TIckaru dopracoval nejdal
Kdyz uz jsme u te PG1 ... nasel jsem hezky clanek o diferencialech http://clanky.katalog-automobilu.cz/slo ... erencialy/ .... a je tam zminka o Rover 220 Coupe jako o prukopniku samosvornych diferencialu ...
Re: Výměna ložisek na převodovce PG1 ( rover 620ti )
Chtel sem puvodne taky menit jenom loziska, ale nakonec bylo jednodussi prohodit prevodovku
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Cau, nevite kde koupit ty lepsi loziska na diferencial co maji misto 9 kuliček 14? A co ostatní ložiska, kde koupit v čr a od jakého výrobce?
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No nevím ... ten článek je jen stručný přehled a hlavně mi nepřijde zrovna fundovaný. Přece kolo, které za stejný čas urazí kratší vzdálenost, se nemůže otáčet rychleji. To jen na okraj. Asi bude k danému tématu dostupná lepší literatura.katalog-automobilu píše:Diferenciál ... umožňuje různou rychlost otáčení kol při průjezdu zatáček. ... když auto zatáčí, tak vnitřní kolo urazí kratší vzdálenost než vnější, což znamená, že se rychleji otáčí.
Sebo, se shanenim lozisek do prevodovky jednotlive podle velikosti a typu mam zkusenost... a ne moc pozitivni... zkouseli jsme hledat v ruznych katalogach a tusim ze cca 3 ze ctyr se povedlo najit, ale to jedno ani za prd. Proste to byl typ a velikost, ktera byla asi spesl vyrabena na zakazku pro vyrobce prevodovky... Slo teda o R65ku, tak nevim... treba to u PG1 bude lepsi...
Cau, taky nemuzu sehnat.N eví někdo kde seženu v čr tyto ložiska nebo jejich alternativy? NEkupoval to tu už někdo?
3MJ28 - Koyo Bearing with Metal cage
3/LJ28 - NSK Uprate Bearing with Metal cage
2/LLRJ33 - NSK Bearing with Metal cage
3/LRJA25 - NSK Bearing with Metal cage
43/LJ25 - NTN Bearing with Metal cage
Differential Bearings :6208 x two - RHP Bearings with Metal cage
3MJ28 - Koyo Bearing with Metal cage
3/LJ28 - NSK Uprate Bearing with Metal cage
2/LLRJ33 - NSK Bearing with Metal cage
3/LRJA25 - NSK Bearing with Metal cage
43/LJ25 - NTN Bearing with Metal cage
Differential Bearings :6208 x two - RHP Bearings with Metal cage
Ahoj,
pokud by někdo dělal repas převodovky PG1 tak jsem všechny potřebné ložiska sehnal.Kdo by potřeboavl napsat kde které měli tak PM a já dohledám.
Některé šli z Anglie a některé jsem sehnal dokonce v ČR.Časem doplním, dostal sem se sem po dlouhé době:)
pokud by někdo dělal repas převodovky PG1 tak jsem všechny potřebné ložiska sehnal.Kdo by potřeboavl napsat kde které měli tak PM a já dohledám.
Některé šli z Anglie a některé jsem sehnal dokonce v ČR.Časem doplním, dostal sem se sem po dlouhé době:)
Presunuto do Návodů
-
čau všichni,mam dotaz mam rover 400 a pri jizdě když uberu plin mi začala hodně hučet převodovka typoval bych diferencial nějake ložisko ale zvuk připomina jako by chytala dvě kola o sebe .,nema stim někdo skušenosti?,jde mi oto zda to opravim sam jako třeba vyměna ložisek.,a nebo jestli jde o ozubena kola či hřidel poradi někdo? diky RychlejMira