Na tejto foto mam pripravene dva zamky. Jeden s nefunkcnym motorcekom a druhy s funkcnym, ale je z anglickej verzie lava strana a v tom pripade tam chyba ovladanie klucikom. Nemenil som cely mechanizmus, koli tomu aby bol zachovany funkcny klucik.
V pravo je mechanizmus uz otvoreny. Odobraty je kryt plastovy ktory ide lahko dole. Drzi len na rohoch toho plastu, staci vypacit.

Na tejto foto vydime kovovu poistku, ktora drzi klin, alebo nit, ktoru musime odobrat aby sme mohli odelit ten plastovy biely mechanizmus od kovoveho. Ja som najprv ihlou vypacil tie zarazky a potom srobovakom to islo von. Z druhej strany som vybral ten klin.

Na tejto fotke vidime ako to vyzera ked je uz plastovy biely mechanizmus oddeleny od toho kovoveho. Ide to trochu tazsie. Treba len pacit srobovakom a postupne vysuvat. Ked uz mame vysunuty ten plastovy biely mechanizmus tak je zosrobovany styrma srobami torx. Po odsrobovani treba srobovakom vypacit ten cierny kryt od toho bieleho, drzi na plastovych zarazkach ktore sa lahko lamu, tak opatrne. Mne sa zlomili asi dva, ale drzi to aj bez nich, kedze je to zosrobovane.

Tu uz vidime ako to vyzera ked je oddeleny ten biely kryt od cierneho. Su tam dva motorceky. Jeden mi nefungoval. Nefunkcny som vymenil za funkcny z druheho zamku. Funkcnost moroceka sa da zisti pripojenim 12V na kontakty samotneho motorceka.

Pri skladani sa postupuje v opacnom poradi.
V pripade nejakych nejasnosti mozem doplnit info, ak som na nejake zabudol.