Zamenitelne dily (diely pasujúce z iných aút)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamenitelne dily (diely pasujúce z iných aút)
Nevím jak mirek 1234, ale v jeseníku by možná mohli mít, měli tam svýho času jedno ZT-T.
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
To určitě zkusím, časem. Teď jsem se docela vyplivl z peněz na novým motoru, takže moc nechci volat do vrakovišť - kdyby mi řekli, že to maj, tak bych si připadal jak trubka, kdybych jim musel říct, že to zatím brát nebudu. Teď si spíš dělám orientační představu - kdyby to šlo někde koupit za litr jako nějakej univerzál. Pokud ne, tak mne čeká nákup asi až po létě, až se vzpamatuju z týhle investice. A pak se samo ozvu vrakáčům.
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004

Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998

Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasná věc, ale myslím že na vrakáči by tě za to neukousli a aspoň budeš mít představu co to obnáší..
Edit:
tak jsem dneska koukal na trojkový BMW Touring E46 a ta roletka co tam byla vypadala uplně stejně, nevím jestli to rozměrově přesně sedí, těžko říct. Každopádně náhradní díly na Rovera jsou dle mých skušeností stejně o něco levnější než na BMW. Ale pokud se někde dostaneš k roletce z BMW tak to vyzkoušej.
Edit:
tak jsem dneska koukal na trojkový BMW Touring E46 a ta roletka co tam byla vypadala uplně stejně, nevím jestli to rozměrově přesně sedí, těžko říct. Každopádně náhradní díly na Rovera jsou dle mých skušeností stejně o něco levnější než na BMW. Ale pokud se někde dostaneš k roletce z BMW tak to vyzkoušej.
Je jina uz jsem zkousel. Je delsi.Tommi_82 píše:Jasná věc, ale myslím že na vrakáči by tě za to neukousli a aspoň budeš mít představu co to obnáší..
Edit:
Napríklad pneumatiky pasujú z rôznych vozidiel
Ale vážne,disky máme 5x100,otvor v strede disku 56,1
Kompatibilné disky-Subaru Impreza,Impreza Sti,WRX,Legacy,Forrester bez podložky do stredu kolesa
Audi A2,A3,S3,TT
Golf IV,VW Bora,new Beetle
Seat Toledo,Leon
Fábia- tieto všetky majú dieru v disku väčšiu-treba tam vysústružiť medzikus/jednoduchá záležitosť/
a nakoniec bombónik - Masseratti Quadro...oné tak to nepasuje , má 5x 120,65
Toto všetko bolo pre Rover 75/MG ZT

Ale vážne,disky máme 5x100,otvor v strede disku 56,1
Kompatibilné disky-Subaru Impreza,Impreza Sti,WRX,Legacy,Forrester bez podložky do stredu kolesa
Audi A2,A3,S3,TT
Golf IV,VW Bora,new Beetle
Seat Toledo,Leon
Fábia- tieto všetky majú dieru v disku väčšiu-treba tam vysústružiť medzikus/jednoduchá záležitosť/
a nakoniec bombónik - Masseratti Quadro...oné tak to nepasuje , má 5x 120,65
Toto všetko bolo pre Rover 75/MG ZT
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
-
- Kontaktovat uživatele:
Kde je tu blicí smajlík? Kola z Golfu nebo Fábie na R75 

keď to Maserati nepasuje...Tommi_82 píše:Kde je tu blicí smajlík? Kola z Golfu nebo Fábie na R75

Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Možná budeme muset za několik let nahradit celé auto .............žééééééééééééééé :lol:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si dal zimné disky z Octavie 1, 5x100, akurát stredová diera je o 1mm väčšia, ale to nevadí, na zimu stačí 

Rover 75 2,0CDTi
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Chce to distancni krouzek. Pockej, az poskodis srouby.
nahodou nepoznate alternativu na zamky a motorceky centralu na r75ku?
kedze univerzalne centralne tu asi nepripada do uvahy, nedalo by sa menit z nejakeho ineho rovera?
ten central je i na vrakacoch doost drahy:-(
P.
kedze univerzalne centralne tu asi nepripada do uvahy, nedalo by sa menit z nejakeho ineho rovera?
ten central je i na vrakacoch doost drahy:-(
P.
ex - R 75 CDT 2000
Toyota Corolla Verso, 2,2 D4D 100kw 7-miest, rv 2006
-
- Kontaktovat uživatele:
Kolik a na kterých vrakáčích ses ptal?
zatial mam odpovede len od mirka1234, skenoval som ebay a tak... a lacne to i napriek pouzitym suciastkam nebolo ...
viedol som tu s kymsi debatu, ci je mozne montovat do R75ky univerzalny central.... bolo mi povedane, ze sa neda, kedze je motorcek centralu zdruzeny so zamkom... orientacne som sa pytal vo viacerych firmach montujucich centraly a odpoved znela, ze sa to da... teraz pred sviatkami sice nebudem pokusat stastie a atakovat rodinny rozpocet (malo by to s montazou stat cca 120-140 EUR), ale po sviatkoch skusim na to pozriet...
P.
viedol som tu s kymsi debatu, ci je mozne montovat do R75ky univerzalny central.... bolo mi povedane, ze sa neda, kedze je motorcek centralu zdruzeny so zamkom... orientacne som sa pytal vo viacerych firmach montujucich centraly a odpoved znela, ze sa to da... teraz pred sviatkami sice nebudem pokusat stastie a atakovat rodinny rozpocet (malo by to s montazou stat cca 120-140 EUR), ale po sviatkoch skusim na to pozriet...
P.
ex - R 75 CDT 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Volals do Jeseníku? Tam může být jiná cena.
Tak ma napadlo, ci by sa nenasla nahrada za tie plastove cudliky na pripevnenie tapaciru dveri
Videl som to len na ebay, pri kupe 10 ks clovek skrachuje na postovnom
http://cgi.ebay.co.uk/ROVER-75-ZR-DOOR- ... _500wt_956
Tak sa mi zda, ze isto by sa malo dat najst daco podobne z ineho auta... nemate s tym niekto skusenost? Celkom sa mi nepaci, ako sa mi odchyluje vnutorna vypln dveri
Videl som to len na ebay, pri kupe 10 ks clovek skrachuje na postovnom
http://cgi.ebay.co.uk/ROVER-75-ZR-DOOR- ... _500wt_956
Tak sa mi zda, ze isto by sa malo dat najst daco podobne z ineho auta... nemate s tym niekto skusenost? Celkom sa mi nepaci, ako sa mi odchyluje vnutorna vypln dveri

ex - R 75 CDT 2000