Rozsah servisnich prohlidek
Re: Rover 75 - Rozsah servisnich prohlidek
Maxi80, dobrá práce. Dík.
Což to přesunout z "témat" do "oznámení".
neviem prečo ale nezobrazuje mi maxov prispevok..vy ho vidite?
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
mohlo by sa to znovu niekam napísať..bolo to dosť doležitá info
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
Zdravím.
Hodně věcí z toho lze nalézt ve vláknu "AUTODATA".
Co není u jedné motorisace, je u jiné.
Hodně věcí z toho lze nalézt ve vláknu "AUTODATA".
Co není u jedné motorisace, je u jiné.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
kedze maxove prispevky su vymazane, alebo aspon ja namiesto nich vidim bodku (neviem ako ostatni), co s touto temou?
Rover 75 2.5 V6 Saloon + 2.0 CDTi Tourer

No.... to by musel rict Max .... ja data tohohle prispevku mam, ale jelikoz autorem byl Max, tak by musel dat souhlas s obnovenim on 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak maxe v prvním řádku umaž a pajcni to do toho mýho příspěvku.... Já jsem takovej číňan co sere na nějakej kopyrajt.
Jde spis o princip.... nechci Maxe nas_at - kdyz to smazal, tak to tu asi nechtel... at se k tomu vyjadri. Zitra se treba po tom textu kouknu v jake byl podobe.
Vlozil jsem do druheho prispevku od Tommiho.... abych upresnil autorstvi, jedna se o preklad clanku z tohoto zdroje: http://www.r75.info/modules.php?name=Ne ... le&sid=165
S ohledem na podminky vyse zmineneho fora a na osobu, ktera clanek prelozila, VRELE DOPORUCUJI tuto kopii smazat !
Gracia
Max80
Gracia
Max80
Hmmm.... tak jak jsem tusil, Max ma pravdu a jako autor prekladu ma zrejme autorske pravo: http://cs.wikisource.org/wiki/Wikizdroj ... 5.99eklady (sice je to o Wiki, ale plati to i obecne), takze clanek zneviditelnuji. Pokud si Max bude prat jeho zviditelneni, rad to udelam.... jinak pokud mate o tento text zajem v ceskem zneni, prelozte ho a muzeme ho sem vlozit... zrejme asi budeme muset resit autorske smlouvy 

http://www.zive.cz/clanky/autorske-prav ... fault.aspx .... nicmene Maxi, predpokladam ze ty jsi svoleni autora nemel a proto jsi to smazal, ze?