problém s R 114 GTi
problém s R 114 GTi
Není to moje auto,ale známého co je podle vás špatně když mu jde z výfuku modrej dým já si myslím,že pístní kroužky jsou KO co vy děkuji za odpovědi auto je 114 GTI
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém na autě
Mohl by to být olej/pístní kroužky ale i něco jiného. Odkud jsi /okres/?
V Praze, Brně, Benešově, Berouně, Chomutově apod. ti pomohou, jde o to, kam chce jet. Kdepak on k autu přišel ?
V Praze, Brně, Benešově, Berouně, Chomutově apod. ti pomohou, jde o to, kam chce jet. Kdepak on k autu přišel ?
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Re: problém na autě
já Olomouc
auto je s Kojetína u Kroměříže! Auto má už 8 let a pořád do něj vráží!
auto je s Kojetína u Kroměříže! Auto má už 8 let a pořád do něj vráží!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s R 114 GTi
To že se do ojetýho auta pořád "vráží" je snad uplně normální, nebo znáš nějaký bezúdržbový auto?
Zkusil bych na tvým místě možná napsat osobku mirdovi. Mirda je z Horky nad Moravou, je z oboru a doma mají stovku, takže už se v ní možná hrabal. Třeba něco poradí.
Každopádně "Rover" servisy (Zlín, Brno) má tvůj kamarád blíž než třeba já, takže bych v tom velikej problém neviděl.
Zkusil bych na tvým místě možná napsat osobku mirdovi. Mirda je z Horky nad Moravou, je z oboru a doma mají stovku, takže už se v ní možná hrabal. Třeba něco poradí.
Každopádně "Rover" servisy (Zlín, Brno) má tvůj kamarád blíž než třeba já, takže bych v tom velikej problém neviděl.
..to já vím,že do všeho se vráží, ale on neví jestli má cenu to spravovat nebo koupit něco jinýho to je celý!Tommi_82 píše:To že se do ojetýho auta pořád "vráží" je snad uplně normální, nebo znáš nějaký bezúdržbový auto?

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
levně asi znamená 10-15 jelikož za kdekterý dáš 25....
a za druhé GTi se dá narvat i do jiných aut a tolik jich zas není...
a za druhé GTi se dá narvat i do jiných aut a tolik jich zas není...
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
jo to je dobrá cena
dají se změřit komprese ?
a můžeš přesně napsat kterej to je motor kolik koní ? dík
dají se změřit komprese ?
a můžeš přesně napsat kterej to je motor kolik koní ? dík
Nežere ti to olej? Možná je na vině blbá těsnost těsnení dříků ventilů:)
Nebo nové kroužky pokud naměříš malou kompresi, ale může to být i tím že se s toho spáleného oleje udělal karbon na ventilech a proto jsou blbé tlaky.
Takže bych vyměnil určitě těsneni driku a pokud jsou blbe tlaky vyčistil sedla a ventily od karbonu pripadne zabrousil.
Z krouzkama nevim, bud das rovnou a budou mozna zbytecny nebo dás a nebude mit kompresi takovou a budes rozhazovat este 1
Zalezi za kolik je sezenes:)
Nebo nové kroužky pokud naměříš malou kompresi, ale může to být i tím že se s toho spáleného oleje udělal karbon na ventilech a proto jsou blbé tlaky.
Takže bych vyměnil určitě těsneni driku a pokud jsou blbe tlaky vyčistil sedla a ventily od karbonu pripadne zabrousil.
Z krouzkama nevim, bud das rovnou a budou mozna zbytecny nebo dás a nebude mit kompresi takovou a budes rozhazovat este 1

Zalezi za kolik je sezenes:)
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Hlava je komlet v novotě dělaná má 10000km
A dělal si jí ty nebo s to někde nechal dělat
?

v servisu stálo to 20000Kč
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To máš ventily ze stříbra a hlavu pozlacenou ?

Pak se div když to dělaly v servisu:-D Buh vi jestli vyměnily tes driku.Dali ti ty starý?