nedavno mi nastal takovy problem...auto mam v tmave modre metle a parkovlo tam jak obvykle, jenze nejaky chytrak tam strikal barak svetle modrou barvou no a na kapote a blatniku mam takove milimetrove jakoby hrudky barvy...takove te hrube co se dava na zed...kdyz se divam z vic jak 3-4m, tak uz to neni skoro videt...ale vzhledem k tomu ze chodim k autu i bliz tak me to kvalitne se...k tomu sem tam nejaky mikro skrabanecek a celkove si rikam ze by to chtelo ozivit...
jak na to? neco malo jsem nacetl ale moc jsem toho jeste po netu nenasel a kdyz nekde ctu brusna cistici pasta nebo vosk nebo co to je tak mam trosku hruzu ze si zdemoluju auto...takze zkouseli jste nekdy prelestovat auto, i tady tema brusnyma pastama atd?
dal bych se chtel zeptat na jednu vec...sundaval jsem bocni listy protoze jsem je trosku ozivoval aby byly cerne...a mam obavu jestli jsem u tech uchytek trosku nepodral lak - radeji bych to tam necim osetril kvuli reziveni...ja blbec jsem si totiz nevsiml ze ono to jde vytahnout pouhym otocenim