rover 25 rv.2005 prihlaseni
Re: rover 25 rv.2005 prihlaseni
ano, to stejné e* atd, co je na štítku
Rover 214Si 1997 (prodáno) | Rover 25 2.0td MKII 2005 (prodáno) | MG ZR 160 2003 (prodáno) | Toyota Prius 2008
AAAaaa uz to mam zkusim jeste zavolat na ...... http://www.expresstitky.cz/
Krom samotného problému se štítkem bych se i zamyslel, proč tam vlastně je ten starý. To je nějaké podivné
Rover 214Si 1997 (prodáno) | Rover 25 2.0td MKII 2005 (prodáno) | MG ZR 160 2003 (prodáno) | Toyota Prius 2008
To ano ale vin a ostatni sedi o tom ecku je to zapsane i v nemeckem tp zremne vada z vyroby nebo nevim........ ecko na kastly je z modelu pred faceliftem a ecko v tp je po...... a auto je prave po faceliftu..... jenak to nedokazu pochopit..
To je velkej fešák, bylo by škoda to přihlášení nedotáhnout
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Jojo, nááádherný vůz.
Danke ale jeste aby mel znacky...Muze my nekdo prelozit tu polozku s popisem 22
Ten rok homologace se nemusí shodovat s rokem výroby, je to prostě soubor předpisů, podle kterého se schvaluje celé vozidlo (proto se tomu taky říká globální homologace), a ten byl vydaný třeba v roce 1993 a dostal číslo 93/81. A od té doby se všechny nové typy aut pro evropský trh schvalovaly podle tohoto předpisu. A když už byla schválené, tak už mají na štítku 93/81 až do konce, kdy se tento typ vyráběl. Až vymysleli nový typ (po faceliftu, nebo novou řadu), nechali ho schválit podle aktuálního předpisu (globální homologace).lukulus píše:Aha tak to je uplne nejake pomotane protoze se v roce 93 vubec zadna 25 nedelala pokud vim zacla se vyrabet cca 1999 nebo 2000... jinak vin souhlasi jak na sloupku a tp tak i na ostatnich mistech.....
Takže když to shrnu, tak je celkem jedno, jaká globálka je na štítku, ale pokud to nesouhlasí s TP a dokonce nesouhlasí ani váhy, znamená to, že se někde stala chyba a je třeba dohledat, co je správně. A tady si myslím, že pomůže jedině akredit (Stehlík) se svou databází. Dekra ti umí zjistit údaje, pokud ti nějaké chybí, jenže ty máš spíš opačný problém, protože máš dvoje a každé jiné.
Ta kolonka 22 znamená:
položka G (provozní hmotnost) až 1185. Vozidlo nesplňuje požadavky § 47 STVZO a je považováno, jako poprvé registrované před 31.12.2005. Výjimku podle §70 odst.1 STVZO udělila správa okresu Detmold.
A ZTP existuje, váhy souhlasí s TP a ta globálka zase se štítkem, takže chaos.
Konecne vse prihlaseno ale musel jsem si udelat provereni panem stehlikem a pak bez problemu prihlasene tak snad v liberci nazdar..
Tak gratuluji, že se to podařilo dotáhnout
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Také gratuluji Co nám kluby a uživatelé jiných značek mohou závidět, tak právě pana Stehlíka, resp. akreditované zastoupení značky. U jiných zastoupení se o takových věcech s lidmi vůbec nebaví a tak to musí draho řešit přes Dekru.
Tak to je dobre, ze to dopadlo. Jinak zastoupeni maji vsichni vyrobci a nstalo se mi,ze bye se mnou nebavili, ale nekdy je to drahe, okolo 4000. Dekra stoji 2100, ale takovyto problem stejne vyresit neumi. Jedine doplnit chybejici udaje a tak.
Otázka je, jestli jsi s nimi jednal jako soukromá osoba...?
Mám informace např. z Honda clubu, kde jejich zastoupení se absolutně vůbec s nikým nebaví o něčem takovým, jako je zápis alternativních rozměrů kol, nebo snad přestavba.... nebo kolega u Renaultu neuspěl se zápisem kol...
Mám informace např. z Honda clubu, kde jejich zastoupení se absolutně vůbec s nikým nebaví o něčem takovým, jako je zápis alternativních rozměrů kol, nebo snad přestavba.... nebo kolega u Renaultu neuspěl se zápisem kol...
Jednám s nima telefonem, takže se sice představuju jako STK, ale do telefonu můžeš říct cokoliv. To, že ti v Renaultu nezapíšou jiné kola a v Roveru ano není díky Stehlíkovi, je to taková politika Renaultu, nemají alternativní kola ani v žádném ZTP, ani v návodech atd, maximálně jedny zimní. A zrovna Ing. Opička z Renaultu je velice ochotný a udělá spoustu věcí i zdarma (třeba pokud by se jednalo o podobnou chybu jako tady, poslal by mi mailem vyjádření). Ale kola on prostě schválit nemůže.
Ale samozřejmě p.Stehlík ochotný je, pamatuju si na něj ještě z doby, když jsem dělal v Olomouci, tam se tenkrát Rovery vozily dost, takže mi vždycky poradil. Ale když zabedněný úředník na registru vozidel nemohl pochopit, že Rover 400 je ztotožnitelný s Roverem 416 a žádal výpis z akreditu, stálo to 5 tisíc, což bylo v roce 2004 dost peněz. Je asi pravda, že třeba s tou změnou typu motoru by tě jinde poslali někam, ale pokud se bavíme o chybě v dokladech, myslím že by ti vyšli vstříc všude - od toho tu ty akredity jsou.
Ale samozřejmě p.Stehlík ochotný je, pamatuju si na něj ještě z doby, když jsem dělal v Olomouci, tam se tenkrát Rovery vozily dost, takže mi vždycky poradil. Ale když zabedněný úředník na registru vozidel nemohl pochopit, že Rover 400 je ztotožnitelný s Roverem 416 a žádal výpis z akreditu, stálo to 5 tisíc, což bylo v roce 2004 dost peněz. Je asi pravda, že třeba s tou změnou typu motoru by tě jinde poslali někam, ale pokud se bavíme o chybě v dokladech, myslím že by ti vyšli vstříc všude - od toho tu ty akredity jsou.
Jinak.... prostě se shodneme na tom, že pan Stehlík je bonus, který nám dělá už tak dost těžký život o trošku lepší Minimálně ochota a rychlost, s jakou spolupracuje, je prostě ukázková