Spojkove lanko
Spojkove lanko
Mam vymenenu spojku ( cca 1000km ), a chcel by som vediet ci sa da nastavit vyska spojkoveho pedalu. Pedal ma na vrchu kusok volu a spat ho vracia len pruzina. Je to normalne ? Pretoze v tesnom momente spinania ( spojka este nie je v zabere ) citim v pedali vibracie od motoru, o dalsi "milimeter" uz nie.
Rover 25 1.6 r.v.2000
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spojkove lanko
Myslím že to mám podobně. Malinká vůle tam trošku je než to začne spínat. Těžko říct jak to máš, ale na všecko si člověk zvykne, měl jsem třeba problémy si zvykat na spojku (a ostrý brzdy) v Renckách a taky si člověk zvykne. Docela bych řekl že mi ta spojka u dvoustovky vyhovuje a to jsem se s tím zpočátku pral jak absolvent autoškoly. Moc jsem ti asi neporadil, zkušenosti se štelováním spojky nemám.
Postrehol som, ze po zosliapnuti spojky v momente vypinania pocut hlavne pri vyssich otackach na okamih divny zvuk ( taky chrrrrrrr ). Robi to aj na neutral. Je mozne ,ze ked mi menili spojku tak tam nieco zle osadili? .
Rover 25 1.6 r.v.2000
Neviete kde moze byt problem? Ja len aby som vedel ci to mam ist reklamovat. Da sa vobec zle poskladat spojka? Inak rozjazdy su plynule, len tam nieco chrci pri zosliapnuti pedalu ked je to vo vyssich otackach.
Rover 25 1.6 r.v.2000