Zaseklý kufr
Zaseklý kufr
Včera jsem chtěl dát nákup do kufru a ejhle, kufr nejde otevřít..několikrat auto odemknu a zamknu a nic, zkusil jsem to klickem a taky nic. Neví někdo čím to je a hlavně jak to otevřít?
Rover 25 2.0 iDt 74kW 2003
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaseklý kufr
Ze by zamek? Nejspis bude chtit vymenit ...
asi jo...akorat jak se k němu mám dostat?dají se sklopit zadní sedačky zevnitř? 

asi jo...akorat jak se k němu mám dostat?dají se sklopit zadní sedačky zevnitř? 

-
- Kontaktovat uživatele:
vetšinou s tím stačí trochu pojezdit po drncákách a jakmile to povolí tak to rozebrat a opravit. Mě to udělalo na mojí nové 75 když jsem si přijel do jeseníku pro kola! tak jsme je tam narvali dveřma a když jsem dojel dom tak to šlo otevřít uplně bez problémů. Klasika. Vše se vždy posere jen když člověk potřebuje aby to fungovalo.
Sedačky jdou samozřemě sklopit i zevnitř, chce to silou vytáhnout nahoru ten čudl. Tu druhou pak už normálně sklopíš páčkou.

Sedačky jdou samozřemě sklopit i zevnitř, chce to silou vytáhnout nahoru ten čudl. Tu druhou pak už normálně sklopíš páčkou.
-
- Kontaktovat uživatele:
zadní plast drží na třech šroubech myslím, ten v madle je v klidu, jak je to s těma 2 co sou schovaný pod těma červenejma záslepkama z hlavy nevím jistě, ale po vycvaknutí těch záslepek už to není problém. Pak už stačí silou ale opatrně zabrat a je hotovo.
No asi to bude i příčina...jel jsem po silnici 3.třídy...zvlněná jak vodní hladina...auto skákalo sem a tam..to bude ono...Tommi_82 píše:vetšinou s tím stačí trochu pojezdit po drncákách a jakmile to povolí tak to rozebrat a opravit. Mě to udělalo na mojí nové 75 když jsem si přijel do jeseníku pro kola! tak jsme je tam narvali dveřma a když jsem dojel dom tak to šlo otevřít uplně bez problémů. Klasika. Vše se vždy posere jen když člověk potřebuje aby to fungovalo.![]()