Nefunguje ventilátor
Nefunguje ventilátor
Dnes ráno sem chtěl zapnout ventilátor, otočím knoflíkem a nic, vyzkoušel jsem všechny 4 pozice a nic. Přitom ještě v pondělí fungoval a teď najednou nic, první co mě napadlo byla pojistka, ale je jich tam příliš, neví někdo která konkrétně to je?nebo čím to jinak je? 

Rover 25 2.0 iDt 74kW 2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje ventilátor
poistka 15 a 19 v interieri, mozes mat aj vadny spinac ventilatoru.
Ked ti nenabehne a nebude to poistkami tak ho daj priamo na bateriu cez konektor a cekuj ci sa roztoci, inak to bude spinac.
Zkontroluj si aj ci cvaka pri nastavovani 1-4 poloh
Ked ti nenabehne a nebude to poistkami tak ho daj priamo na bateriu cez konektor a cekuj ci sa roztoci, inak to bude spinac.
Zkontroluj si aj ci cvaka pri nastavovani 1-4 poloh
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
Takže byla to pojistka ovšem v prostoru pod kapotou. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Este ze tak, bez ventilatoru je to dost zle.
Treba ti ale pozret co vyhodilo tu poistku, lebo ked mas zasvineny ventilator a klesnu mu otacky koli nejakej necistote tak sa mu zvysi odber a vyhodi poistku.
Nedavaj vacsiu poistku
ako ja ked mi vyhadzovalo pri zlomenych kabloch v kufri. 
Treba ti ale pozret co vyhodilo tu poistku, lebo ked mas zasvineny ventilator a klesnu mu otacky koli nejakej necistote tak sa mu zvysi odber a vyhodi poistku.
Nedavaj vacsiu poistku

Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
No bez ventilátoru je to fakt na nic, hlavně v tomto zimním počasí. CO mi to vyhodilo by mě taky zajímalo, snad to byla jen náhoda a nebude se to opakovat, pojistku sem tam dal tu co tam byla, nerisknul bych dat tam větší, nestoji to pak za to