220 SD podsvícení hodin
-
220 SD podsvícení hodin
Ahoj, zajímalo by mě jak se dostat k hodinám na palubovce. Většinu času nesvítí, ale občas ano, pravděpodobně bude někde studený spoj.
jednoducho
Najprv musis vybrat ten cierny plastovy ramik okolo nich (je to len "zacvaknute"), a hodiny samotne su prisrobovane, z lava a sprava po jednom srobe (neni tam prave idealny pristup).
-
Re: jednoducho
Super, díky za info, hned zítra to zkusímsvrco píše:Najprv musis vybrat ten cierny plastovy ramik okolo nich (je to len "zacvaknute"), a hodiny samotne su prisrobovane, z lava a sprava po jednom srobe (neni tam prave idealny pristup).

-
clocks
opatrne pri demontazy kritu a pri povolovani srobov pouzi zmagnetizovany srobovak lebo radi padaju ....... vela stastia
-
Re: clocks
díky za upozornění budu na to myslet. zatím jsem se k tomu ale ještě nedostalbest rover píše:opatrne pri demontazy kritu a pri povolovani srobov pouzi zmagnetizovany srobovak lebo radi padaju ....... vela stastia

-
Re: 220 SD podsvícení hodin
tak po X týdech jsem se konečně dokopal z opravě. vydělal jsem hodiny z palubovky, rozdělal všechny kontakty, zkontrolovat jestli není žádný volný a zase vše složil a pořádně domáčkl aby vše sedlo. jenže hodiny opět nesvítily. asi za měsíc jsem se naštval, dlaní bouchl do palubovky před hodinami a haleluja - od té doby hodiny svítí
. nevím jak ale asi byl někde špatný kontakt hloub v palubovce kam jsem se nedostal, ale hlavně že to funguje