Gufero - přidáno číslo

Honza216

Re: Gufero - přidáno číslo

Příspěvek od Honza216 » ned bře 08, 2009 20:28

Tak zitra objednám to gufero v servisu, sice to potrvá měsíc, ale tak aspon bude jistota. Cenu mi řekli 250 za jeden, takže pohoda. Po roce co byl měněny olej v převodovce, jsem dneska dolival, a zjistil jsem že vykapalo postupně pul litru, takže celkem dost, vzhledem k celkovemu množství cca 2,2 - 2,3l . No je to vicemene jen na pojiždky ve meste, takže to snad přežije.

Shluk

Re: Gufero - přidáno číslo

Příspěvek od Shluk » pon bře 09, 2009 14:54

Honza216 píše:zdravím, vytéká mi olej z převodovky (ne moc, trochu, ale i tak), v místě jak z něho vychází levá poloosa, chtěl sem koupit nové gufero a vyměnit, jenže mi v intercarsu nebyli schopni dohledat příslušné gufero podle auta, chlápek chtěl vědět rozměry, tak jestli někdo z vás náhodou neví rozměry, abych to nemusel napřed celé rozdělavat a měřit? jedná se o 216si 1996 Díky

PŘIDÁNO: tak zjistil sem číslo gufera, sou obě stejně, levé i pravé, je to AAF1610 (pro 216,r.96), ale rozměry stále nemám :-(

Na rozměry se vykašli důležitý je to co bylo zjištěno a ať už příjdeš teď kamkoliv a řekneš gufero AAF 1610 tak už budou vědět a objednají ho .
Obdobné značení se používá i na ložiskách akorát je tam z pravidla jenom čtyřčíslí 6123 a potom označení ( jako třeba nekryté , kryté z 1 strany z obou stran , vlhkotěsné a.t.d. ) a rozměry jsou mám za to uváděny stejně v palcích to už je bohužel neduh, kterého se už nelze zbavit , jelikož už je to zažitý . a fuguje to spouuusty let :-D
Shluk Rapid136,Swift 1.0,Corsa1.5D ( jen do práce :-) )+SAŠA 214Si

Odpovědět