asi jsi nečetl že je to 200 rover a díly jsou tam z MG to je to co jsi asi přehlídl jsou tam dané jen MG značkyTo se pleteš, sice tam napsal R 200 ale je to MG.
Na to je potřeba hodně peněz.
Rover 200 a maska a kapota z MG ZR
- EfeS-KKC.net
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rover 200 a maska a kapota z MG ZR
začínající jezdec v říši motorismu
bude:Rover 200 r.v.:1997 červený

podle fotky dveri .. to ma tapec jak r200 ale zase podle toho předku bych řekl že je to MG tesko ric .. jsou tam jine sedaky a volat s MG tapec dveři s r200 no je to nejake pomichane ? ale každopadne musel vymenit cely předek od blatniku po naraznik svetla zadni naraznik jiny .. no nevim ? je to mix a asi by te to fakt nestalo nemalo penez .. radeji ty prachy vraž do motoru
v jednoduchosti je krasa .. a nebo kup zrovna MG ZR ? a vyjde te to možna i levneji 

- EfeS-KKC.net
- Kontaktovat uživatele:
je to rover předělaný na mg bo rover je levnější a mg je dražší a sportovnějšímaty píše:podle fotky dveri .. to ma tapec jak r200 ale zase podle toho předku bych řekl že je to MG tesko ric .. jsou tam jine sedaky a volat s MG tapec dveři s r200 no je to nejake pomichane ? ale každopadne musel vymenit cely předek od blatniku po naraznik svetla

ZR už nejsou drahe .. za 130 a maš krasnou karu za kterou se ti každy otoci a kera ma pod kapotou 160 koni ... kurevna .. co bych zado dal aby me to stalo před barakem .. no musi me stacit muj mazel .. a nebo r 200 vi .. mrkni nato no neni to krasavec http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
- EfeS-KKC.net
- Kontaktovat uživatele:
víš jako mě se líbí Rover 214i ,ale chtěl bych si to předělat na 25 vzhledově,podle toho jak jsem našel tak úchyty blatníku i kapoty a nározníku jsou u obojí stejné jen co jsem našel tak na blatníkách od 25 je o jeden úchyt v blatníku navíc.jinak stejný

- EfeS-KKC.net
- Kontaktovat uživatele:
a kdybych měl money jako že nemám tak jdu do toho,ale celé mi to platí bratrmaty píše:ZR už nejsou drahe .. za 130 a maš krasnou karu za kterou se ti každy otoci a kera ma pod kapotou 160 koni ... kurevna .. co bych zado dal aby me to stalo před barakem .. no musi me stacit muj mazel .. a nebo r 200 vi .. mrkni nato no neni to krasavec http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

-
- Kontaktovat uživatele:
Nějak mi utekl smysl cele tehle přestavby.. Asi hledal záminku aby mohl bydlet pár měsíců v garáži.
Z toho auta už ani nejde moc poznat jestli to byla dvoustovka nebo ZRko(ale stejně jako Austin si myslím že tohle nese označení 200 naprosto omylem, podle mě to možná ani dvoustovka nikdy nebyla), budíků tam má jak v tepelné elektrárně, celkově to považuju spíš za pouťovou atrakci než za chloubu Rover & Morris Garrages impéria!!!
BTW jsem zvědavej co udělaj ty dva budíky až mu bouchne spolujezdcův airbag
Z toho auta už ani nejde moc poznat jestli to byla dvoustovka nebo ZRko(ale stejně jako Austin si myslím že tohle nese označení 200 naprosto omylem, podle mě to možná ani dvoustovka nikdy nebyla), budíků tam má jak v tepelné elektrárně, celkově to považuju spíš za pouťovou atrakci než za chloubu Rover & Morris Garrages impéria!!!

no, vzhledem k podpisu, že si začinajici jezdec v motorismu nebo jak to tam máš (myšleno bez uražky), tak by možna bylo vhodnější zvolit jiny vuz na přestavbu. Rover je celkem naprd co se tyče najit jakýkoliv specialni náhradní díl na auto (viz muj přispěvek gufero), a jestli s tim budeš litat tak jak si myslim že s tim budeš litat, protože vím jak (občas) jezdime všichni komu ješte nebylo 30
tak radši řekni bratrovi at ti pořídí Hondu Civála. Podivej se do peneženky a sam si rozmysli, jestli máš na výměnu náplní, rozvodů, filtrů, zaplaceni ručení a pár nadrží, gum, radia, plus lakovani te zamýšlené přestavby... Rover je dobra kara, ale víc parady udeláš se Civalem, jestli jde o tohle. Tak a ted do mě 
pro tommi_82: ten bag bude vyndanej, ale budiky nechapu, z pozice řidiče na ně nevidí, tak možna uchvacuje spolujedce tím jaký má tlak v turbu a teplotu oleje:-) Nebo je to nějaka imitace Maybacha jestli víš jak má ty tři budíky pro toho vzadu.

pro tommi_82: ten bag bude vyndanej, ale budiky nechapu, z pozice řidiče na ně nevidí, tak možna uchvacuje spolujedce tím jaký má tlak v turbu a teplotu oleje:-) Nebo je to nějaka imitace Maybacha jestli víš jak má ty tři budíky pro toho vzadu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Nějak mi utekl smysl cele tehle přestavby.. Asi hledal záminku aby mohl bydlet pár měsíců v garáži.
Místo toho aby jste tady kecali hovadiny si to radši prvně přečtěte

Je tam jasně napsná, že je to 200 přestavěná pomcí dílů na MGZR, tzn. základ Rover 200 a plasty ZR + pár drobností v interieru a co se budíků týče tak upravenej motor z Rover Coupe Turbo se měřit asi musí, proto tam má tu tvojí elektrárnu

Celkově vzato je to nákladná jak časově tak finančně. přestavba, takže když už úpravu tak si radši sežeň silnější motor hoď kola a folie a kašli na další věci

CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
-
- Kontaktovat uživatele:
Ramses: Jasně napsaný to tam je(o tom od počátku nikdo nepochyboval) ale pravda to být nemusí.
V coupe turbo jsem si žádných takových budíků nevšiml a velice silně pochybuji že tam být MUSÍ!
Honza216:Maybach a podobná cenová je mimo moje zorná pole.

V coupe turbo jsem si žádných takových budíků nevšiml a velice silně pochybuji že tam být MUSÍ!

no ja nevim .. každopadne je to hafo penez jedine --- že by si mel doma na zbyt jeste r25 ja bych se asi nato taky vysral .. nakonec sak znašto .. škoda panez i když to bude stat jen par set tisicovek ty prachy už neuvidis radeji si nem 30 fiku pujčku a kup si r25 a maž to bez prace !&@#! kola a maš pekne svezeni a 200kylo je taky pene samo osobje ale ja vim r25 je proste r25
taky sem mi libi a sem snni max spokojen kupsi r25 serna dvoukylo .. ale jak řikam každeho vec .. zase te bude hřat ale na srdci .. ze sis to udelal sam a ne koupil jako mrte mladych a pak machrujou jakou maji karu když ani nevi kde ma vlastne rezervu
heh ... jen dotoho kamarade ale dobře si promysli plusy a minusy

-
- Kontaktovat uživatele:
furt pučovat, lidi neblbnite, hezky škudlit a těšit se až bude naškudleno, teprve pak má z teho člověk tu správnou radost! 

no tak pravda .. kdo dneska nekrade a nešmeli neni spravny clovek .. heh . a když se daři tak clovek zarobi i na zedero a nemusi jezdit v 200 když chce ZR 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale já neříkal že to je sériový Rover Coupe Turbo, psal jsem že je upravenej a to tam ten borec píšeTommi_82 píše:Ramses: Jasně napsaný to tam je(o tom od počátku nikdo nepochyboval) ale pravda to být nemusí.![]()

A tomu že by si to vymslel nevěřím...

CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno