Kupa zimmnych pneu
Re: Kupa zimmnych pneu
Tak jsem mu dal dneska zimní botky od michelinu a gumokaučuk na spodek. Mno uvidíme...
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Raada: tyhle konkretne neznam, ale s Nokianem nejspis neprohloupis.
No nakonec jsem vzhledem k asymetrickemu vzorku zmenil rozhodnuti...preferuji vyborny zaber na snehu, jezdim stejne mesto + v zime hory- Beskydy. Takze nakonec jdu do Savy Eskimo S3..prece jen jsem na Rovera presel ze Subaru, takze i tak to bude na snehu a horach ponekud tezsiAnderN píše:Raada: tyhle konkretne neznam, ale s Nokianem nejspis neprohloupis.

nově Rover 214 Si, rv.01/2000
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
My mame znacky, co prikazuji retezy?
-
- Kontaktovat uživatele:
Neblázni s těma SavaS3, to už si můžeš rovnou koupit protektory a ušetříš ještě víc....
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nahodou v zimnich testech ADACu v letech 2006/2007 tyto pneumatiky koncily na vybornych mistech (vzdy prvni polovina, nejlepe 2. misto). V testu v roce 2009 ale skoncily predposledni -- ze by vyvoj konkurence? Udajne jsou velmi dobre na snehu a ledu. Na suchu a mokru je to ale hruby podprumer a rychle se sjizdeji. Zkratka -- v pomeru k cene dobry, pokud clovek nenajede moc a neni moc narocny.
Taky jsem se na ty testy díval a taky mám Eskima, koupil jsem je už podruhé, protože jsem s nima velmi spokojen. Sjíždějí se spíš pomalu, měl jsem problém je sjet, aby mi nebylo líto je vyhodit, protože už byly 5 let staré. Když jsem s nima auto koupil, měly asi 6 mm vzorku a sjel jsem je za 4 zimy na 4 mm. Jinak sedí výborně a navíc jsou krásně tiché, vždycky když na ně přezuju z letních, úplně se leknu.
Zdá se mi přinejmenším podivné, když pneumatiky skončí jeden rok na druhém místě a další rok jsou "nedoporučené". Asi ty testy budou mírně ovlivněné výrobci. Jinak Tomi: nevím proč je srovnáváš s protektory, Eskimo S3 jsou už asi 10 let velmi doporučované zimní pneumatiky.
Zdá se mi přinejmenším podivné, když pneumatiky skončí jeden rok na druhém místě a další rok jsou "nedoporučené". Asi ty testy budou mírně ovlivněné výrobci. Jinak Tomi: nevím proč je srovnáváš s protektory, Eskimo S3 jsou už asi 10 let velmi doporučované zimní pneumatiky.
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě kvůli tomu poslednímu testu ADAC, kde dopadly jako jedny z nejhorších a nížší ceně. Jinej důvod nemám. Pokud říkáte že jsou dobrý, tak beru zpět.
No, to je asi při tom testu nějakej špión od konkurence namazal olejem, jinak nevím