hydroštely
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: hydroštely
A neni lepsi do te bavlnene vlozky od K&N jednou investovat? Pak uz se menit nemusi, jen se cisti. Papir za 100 kupuje clovek s kazdou vymenou oleje.
Já to nestudoval, myslíš že to je taky vypratelné?Jestli jo tak neni co řešit a jde na auto.Asi máš pravdu kdybyy nebyl vypratelnej tak to popírá koncepci znacky KN
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- Roman620ti
Tak teď už nevím,kterej filt se tady řeší
Já používám oleják od MANNu a myslím, že jsou kvalitní. Stříbrnej klape víc, tak to budou zdvihátka, už má taky více za sebou
A na ty sportovní filtry sem taky četl články, že jsou daleko lepší používat kvalitní papírové filtry, než tyhle sportovní, udajně propouší větší množství bordelu...ale co člověk, to názor

Já používám oleják od MANNu a myslím, že jsou kvalitní. Stříbrnej klape víc, tak to budou zdvihátka, už má taky více za sebou

A na ty sportovní filtry sem taky četl články, že jsou daleko lepší používat kvalitní papírové filtry, než tyhle sportovní, udajně propouší větší množství bordelu...ale co člověk, to názor

2x Rover 620ti
Tak tak používá mann od koupi auta najezdil jsem s ním asi 80 000 a naprosto bez problémů, výměnu dělám asi po 15 000 km.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
K&N sice dela asi i olejove, ale ja mluvil o vzduchovem.
Vzduchovy to je samozřejmost, tady ten topic je spis o oleji... Co sem tet cetl tak ten KN nema moc cenu olejovej...Hlavně filtr velkej...takže ten MANN asi.Co člověk to nazor.Nejlepsi bude ten z ty anglie jak sem o nem psal..Jenze kde ho tu splašit..AnderN píše:K&N sice dela asi i olejove, ale ja mluvil o vzduchovem.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Olejovy taky nemam K&N, ale tusim BOSCH nebo neco podobneho. Ono to vyjde na stejno, i cena je plus minus podobna.
Takže je lepší koupit velkek filtr s jakou značkou? ... taky mi klepe nějakej ten hydroštel
... olej lejete jakej ? mám 200 1,4 8v 55kW

Prodáno - Rover 200 YOUNG - 1.4 8v 55kW
Prodáno - Volkswagen Golf III - 1,9 TDi 66kW GT Special
Koupeno - BMW 3er E36 Sedan - 2.0 V6 110kW
Prodáno - Volkswagen Golf III - 1,9 TDi 66kW GT Special
Koupeno - BMW 3er E36 Sedan - 2.0 V6 110kW