Tommi_82 píše: to je jedno jsou to stejný motory.
aha ....... díky a který ty motory teda vyrobila Honda? On tam má právě veškerý relátka a snímače Denso takže jsme furt uvažovaly nad japan motorem-ale jak vidím,tak jsme se tak trochu netrefili

Tommi_82 píše: to je jedno jsou to stejný motory.
díky mocTommi_82 píše:No, promeškal jsi ten japonskej motor o jednu až dvě generace tohole auta.
Defakto se přestaly hromadně nasazovat kolem roku 96, v pár procentech se ještě objevovaly do roku 98, ale pak už podle mě absolutně vůbec. V Roveru 25 v žádným případě motor Honda osazovanej nebyl.
Ahoj zaten kryt se nerve musíš odšroubovat 10/8klíč ,,,dvě svičky jsou přišroubovyný a dvě volný ale musíš mnět dlouhou faju jsou hluboko .Hodně štěstí Rover25Spede píše:Ale jak je vůbec vydělat? Co jsem se díval na svém autě tak umělá hmota nad svíčkama je dost v havarijním stavu a nechci za to rvát
Ano to je samozřejmé, ale já myslím nad svíčkama. Umělohmotné krytky od kabelůPeggy píše: Ahoj zaten kryt se nerve musíš odšroubovat 10/8klíč ,,,dvě svičky jsou přišroubovyný a dvě volný ale musíš mnět dlouhou faju jsou hluboko .Hodně štěstí Rover25