klííííče
klííííče
Zdravím,
ztratil sem klíček a druhej nevím zda dám dohromady je v rozpadlym stavu atd
Jak se to pak řeší když bych to nedal do kupy? musi objednat nový ? odkud ? podle ktereho cisla?
dik
ztratil sem klíček a druhej nevím zda dám dohromady je v rozpadlym stavu atd
Jak se to pak řeší když bych to nedal do kupy? musi objednat nový ? odkud ? podle ktereho cisla?
dik
Re: klííííče
kolega ZAKAR by to určitě vyřešil, ale je až od Benešova. Jeho tel. 603 474 419
jo a ještě dotaz dá se na 200 odpojit ten zku........ imobilizér samozřejmě přes kompa?
-
- Kontaktovat uživatele:
Patrik Noha z Hranic ti prodá přívěšek memberlist.php?mode=viewprofile&u=1701 .
Spárovat ti ho můžou tihle(řekl bych) memberlist.php?mode=viewprofile&u=986 Nebo pak až DS Autoservis Brno http://www.autoservis-ds.cz/.
Svépomocí nemáš moc šanci zvládnout ani spárování ani odpojení imma.
Spárovat ti ho můžou tihle(řekl bych) memberlist.php?mode=viewprofile&u=986 Nebo pak až DS Autoservis Brno http://www.autoservis-ds.cz/.
Svépomocí nemáš moc šanci zvládnout ani spárování ani odpojení imma.
Nevim o tom, ze by slo nejak standartne zrusim imo... mozna ze pres testbook to jde, ale tak to uz se muze rovnou nechat udelat novy ovladac...
Jo a nahodou, imo bych za zku... nepovazoval Jsem rad, ze se do Roveru davalo standartne, protoze diky nemu mam klid... Rovery se nekradou, ale i kdybych ho nechal otevrenyho, tak mam jistotu, ze s tim nikdo neodjede
Jo a nahodou, imo bych za zku... nepovazoval Jsem rad, ze se do Roveru davalo standartne, protoze diky nemu mam klid... Rovery se nekradou, ale i kdybych ho nechal otevrenyho, tak mam jistotu, ze s tim nikdo neodjede
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo souhlas s Trundou.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Imobilizér mají standardně snad všechny vozy cca od počátku 90. let (v ČR od roku 94 -- Felda) a je to dobře, aspoň mají lapkové o něco těžší život ... ale pochybuju, že zrovna ten může za to, že Rovery se tak málo kradou
-
Sem si říkal kdo to napíše.
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Já bych nic nerušil.Nový ovladač mám.spárování není problém.Ale musíš to sem nějak dopravit.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Ondro, ja jsem nerekl, ze imo muze za to ze se malo kradou Rovery... ja jsem rekl, ze kdyz uz je jedno procento aut v hledacku zlodeju Rover, tak ho ten imobilizer odradi...
-
jj stejně jako fetáka odradí houkající alarm, když ti rozbil okýnko a chce si přilepšit tvým rádiem.
... no to je priklad trosku mimo....
Zlodeji Rovery nevyhledavaji... A kdyz uz nejaky pako narazi na odemceneho Rovera a chtel by s nim odjet, tak ma smulu... a o to jde... Samozrejme, absolutni zabezpeceni to neni...
Zlodeji Rovery nevyhledavaji... A kdyz uz nejaky pako narazi na odemceneho Rovera a chtel by s nim odjet, tak ma smulu... a o to jde... Samozrejme, absolutni zabezpeceni to neni...
-
Já nemám originál alarm, ale kdy už bude otevřeno, tak bude imobilizér deaktivovaný, si myslím. A navíc když bude chtít zloděj aut ukrást Rovera, tak si myslím, že nějakej imobilizér je pro něj jen dětská hra.
-
- Kontaktovat uživatele:
To si myslíš špatně, originál immo se právě pár desítek vteřin po odemčení auta blokuje. Alespoň u mojí dvoustovky to tak bylo. Takže třeba 2 minuty po odemknutí auta už bez deaktivace immobilizéru nenastartuješ.
Zas taková dětská hra to není. To si buď jistej. Neříkám že to je nepřekonatelný, není. Ale rozhodně to trochu oříšek je.
Zas taková dětská hra to není. To si buď jistej. Neříkám že to je nepřekonatelný, není. Ale rozhodně to trochu oříšek je.
Spíš to je tak, že pokud chce někdo ukrást auto a je mu jedno jaké, protože chce jen někam odjet (ožralé a zfetované paka, co lezou do aut z nudy), tak má díky imobilizéru smůlu. Ale pokud by někdo kradl Rovery na objednávku, nepochybuju o tom, že by to zvládl levou zadní, kdyby chtěl. Naštěstí pro nás o Rovery není mezi překupníky a zloději vůbec žádný zájem, takže se na objednávku nekradou zloději se na ně nespecializují.