rover214si
rover214si
Mám otázku,pořídil sem si alarm s dálkovým startem a nevím jak to pujde skombinovat s originálním imobilizérem,nebo jestli originální imo lze vyřadit??????
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: rover214si
Koupil jsem si nový ovladač ... půjde to zkombinovat s mojí TV Tož asi tak ... nahoď aspoň link, co je to zač? Nebo si z Rave vytáhni el. schémata a podívej se na to sám ...
Auto je 214Si,76kw z roku 99 a Alarm je THUNDER CA203.Rád bych si schemata stáhl nebo našel ale RAVE mi nic neříká.Sem spíš na mechanické a karosářské záležitosti.
Tak mohu říci že alarm s dálkovým startem je namontován se stoprocentní funkcí. Je třeba elektrikář který je trošku blázen a tomu mému patří velké díky
Ahojte všetci priatelia a nadšenci tých naších autíčiek, chcel by som zareagovať na odpoved stiahni si to z RAVE ja tiež nie som žiadný
počítačovy expert mne osobne by tiež pomohlo keby ked už chce niekto poradiť tak aby napísal aj postup ako sa tam dopracovať prednedávnom
som tiež prosil niekoho o el.schému a tiež mi tak poradili takže doteraz nemám nič, tiež som skôr tech.tip a niektore odpovede nebudem radšej komentovať , ale všetkých vás prosím ked chcete niekomu poradiť, tak poradím tak aby to ozaj tomu kto ma z niečim problém aj pomohlo, napr. ked poviem sviečky NGK, tak by mal povedať že sviečky NGK bkr6e-11, takto si predstavujem odpoved a pomoc.Dúfam že mi všetci rozumiete,ostávam s pozdravom a všetkým prajem veľa kilometrov bez problémov.
počítačovy expert mne osobne by tiež pomohlo keby ked už chce niekto poradiť tak aby napísal aj postup ako sa tam dopracovať prednedávnom
som tiež prosil niekoho o el.schému a tiež mi tak poradili takže doteraz nemám nič, tiež som skôr tech.tip a niektore odpovede nebudem radšej komentovať , ale všetkých vás prosím ked chcete niekomu poradiť, tak poradím tak aby to ozaj tomu kto ma z niečim problém aj pomohlo, napr. ked poviem sviečky NGK, tak by mal povedať že sviečky NGK bkr6e-11, takto si predstavujem odpoved a pomoc.Dúfam že mi všetci rozumiete,ostávam s pozdravom a všetkým prajem veľa kilometrov bez problémov.
-
Stačí říct, že Rave nemáš a někdo ti to najde. Nebo poradí kde to stáhnout a co s tím následně dělat.
Já mám Rave skoro pořád v počítači.
Já mám Rave skoro pořád v počítači.