Tlumiče pérování
-
Tlumiče pérování
Čau chlapi,prosím o radu.čeká mě na auťe vyměna všech 4tlumičů a chtěl bych se zeptat jakou značku byste mi doporučily.docela hodně lidí ohodnotilo kladně značku kayaba tak bych se chtěl zeptat jestli jeto dobra značka nebo ne.potom jestli rači plynovy nebo kapalinovy.každopadne bych chtěl pohodli žádný tvrdy už teď mam interier docela vytřepanej.diky za rady a po pripade za odkazwzz.mam rover 216si rok 97.
Re: Tlumiče pérování
Ahoj, to ale nemas Rover 200 XW, ale RF, ne? ... upresni a ja ti to prehodim do spravne sekce...
Taky mne cekaji tlumice a tez moc nevim, do ceho jit... ale zatim nejvic inklinuju k bilsteinum... prece jen je to jmeno...
Taky mne cekaji tlumice a tez moc nevim, do ceho jit... ale zatim nejvic inklinuju k bilsteinum... prece jen je to jmeno...
-
Re: Tlumiče pérování,převodový olej
Ahoj jj mám RF já tu dlouho nebyl a nevšim sem si že přibyla sekce XW!!njn bilstein je známá značka no ale tu kayabu i na ostatnich forech jiných značek aut si docela chválí tak nevím
!!a dík že mi to hodíš do spravné sekce!!a prosím tě jakej olej do převodovky??mám najetejch tachometrově 125000 a nevím kdy byl naposledy měněnej jeto dovoz itálie tak bych ho chtěl vyměnit!!co sem se ptal tak někdo říká at to neměním ze by novej olej mohl rozpustit nakej sajrajt a mohl bych ju odrovnat??!!ja tu tohle téma hledal abych to tu zbytečně nepsal 2x nebo i vickrát ale našel sem jen k 1.4!!Dik

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkal jeden chlapík ze servisu specializovaného na opravy převodovek: "Kdyby lidi měnili v předepsaném intervalu ten správný olej, tak nemám práci." ... tož asi tak.
Nemá 1.4 a 1.6 převodovku stejnou
Nemá 1.4 a 1.6 převodovku stejnou

-
No tak to sem nevěděl zě maji stejnou moje blbost.a proto se rači ptám lidí co o těhlech autech něco ví
.a co značka oleje??jo a ty tlumiče??co bys doporučil za značku??Dik

Zdravím.
Nemá někdo zkušenost ve vrzání v zadní nápravě/tlumiči?
Třeba při přejetí retardéru v tom zavrže.Dělá to jen jedno kolo.Tlumiče jsou nové,dělalo to i před výměnou.
Jinak k tématu,mám SACHS a žádný problém.
Nemá někdo zkušenost ve vrzání v zadní nápravě/tlumiči?
Třeba při přejetí retardéru v tom zavrže.Dělá to jen jedno kolo.Tlumiče jsou nové,dělalo to i před výměnou.
Jinak k tématu,mám SACHS a žádný problém.
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE
ve foru jsem se dozvedel - převod. olej cca1,8l Texaco MTF 94 vyměnil jsem ujeto cca4000km max.spokojenost.taky jsem nevěděl co tam bylo za olejTommy 216si píše:No tak to sem nevěděl zě maji stejnou moje blbost.a proto se rači ptám lidí co o těhlech autech něco ví.a co značka oleje??jo a ty tlumiče??co bys doporučil za značku??Dik
Zdravim, jakým zpusobem dolívate olej do převodovky, tam asi není žádné hrdlo že? Jde mi jen o to jestli tam jde dolit bez demontáže 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Na boku ke kolo je nalevaci a kontrolni sroub 

Díky, kouknu na to