Startér
Startér
Dobrý večer,potřeboval bych vědět zda startér z dvoustovečky je shodný se startérem ze čtyřstovky,benzínové verze.Sestře zřejmě dosloužil na R200 1.4 55kw a je možnost koupit ze R400 1.6 82kw, co jsem to tak okouk tak na obou je shodné 0.8kw,ale nejsu si jistý zda jsou zaměnitelné.Děkuji za reakce 

R 400 SDI 99
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
Re: Startér
Díky moc Zakare,tak aspoň pro něj můžu sklidem zítra frknoutZakar píše:Je to stejný.

R 400 SDI 99
Zdravim Roveraky,
chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi kolik ma byt kartacu na starteru. Muj rover: 200/1.4 55KW/rv98. Chvili jsem s nim nejezdil a prestal startovat.Tak jsem si nechal udelat repas a stejne nestartuje. Tak jsem to rozebral a jsou tam jen dva kartace. Moc tomu nerozumim , nemeli by tam byt aspon tri???? Starter na baterce chodi ale motor neutahne.Ptam se,nez pujdu rozbit hlavy starterem tem, co delali ten repas. Za postrehy predem dekuji.
chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi kolik ma byt kartacu na starteru. Muj rover: 200/1.4 55KW/rv98. Chvili jsem s nim nejezdil a prestal startovat.Tak jsem si nechal udelat repas a stejne nestartuje. Tak jsem to rozebral a jsou tam jen dva kartace. Moc tomu nerozumim , nemeli by tam byt aspon tri???? Starter na baterce chodi ale motor neutahne.Ptam se,nez pujdu rozbit hlavy starterem tem, co delali ten repas. Za postrehy predem dekuji.
Na mojem jsou určitě tři. Ale mám R400

Diky moc za foto. Mam uplne ten samy. Takze tam ten jeden uhlik chybi.No myslim ze si to pujdu vyridit s opravarem! 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevie, či ma môj štartér správny zvuk. Točí ako keby cez zuby.Je tam také zaškrípanie.Správne anlebo nesprávne?
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza