Nj ale to je prave ono, pokud kupuju ojete auto, vetsinou nelze zjistit servisni historii, vlaste v te nase zemi, kde se u prodeje ojetin tak podvadi, ze to neni ani mozne. Tak proste hledat a hledat. Nejlepe, kdyby nekdo prodaval auto tady na foru. U tech Freelanderu to je to same, lidi prdi na udrzbu a pak odejde prevodova. A jeste jeden problem - zdejsi servisy. Sice neni problem na tech 100Tkm vymenit tesneni, ale pokud je spolehlivy servis. A tady narazim na to, ze to zacina byt problem. Nechal jsem si delat na mem autu spojku a premyslel, zda jet kus cesty a mit jistotu, ze to bude OK nebo to nechat udelat v miste u vyhlaseneho - v dobrem slova smyslu - servisu. Nakonec jsem to tedy nechal udelat v miste, ale samozrejme problem.. Nebudu to cele popisovat. A muj mechanik, kam jezdim cely zivot, uz taky stoji a prd (proto jsem tu spojku u nej uz ani nezkousel). Toz tak. Nejlepsi je , kdy so vse clovek muze a umi udelat sam, ale to ja bohuzel nejsem

A jeste jeden dotaz, neni nekdo zkuseny ohledne Roveru v okoli Jicina? A koukal jsem, ze jsou verze 1,4ky 62kW nebo 76kW kdyz pominu ten rozdil ve vykonu je to jedno kterou verzi?