Dobrý den sháním těsnění do serva na Rovera 200 63kw 2.0Tdi. 1998 rok. servo co mám tak mi neskutečně teče. Neustále měním klináky jelikož jsou vždycky tak nacucani tym olejem ze se mi stalo že jeden uz aj praskl jak byl na cucanej. Nemuzu nikde sehnat na vrakovisti jsem sehnal a poskladal ze dvou jedno. i gufera nove mi mechanik sehnal ale proste to chcije a chcie. Nema tady někdo funkcni servo nebo neco těsnsni ktery by tomu zabranilo. Už jsem z teho na hlavu.
Děkuji
Servo. Sháním nebo těsnění
Re: Servo. Sháním nebo těsnění
.... nemluvis o servu, ale o hydraulickem cerpadlu....
Mno servo by to mělo být ne jako čerpadlo posilovače řízení? hydraulické čerpadlo. Je to v místě pod alternátorem na bloku motoru a vedle teho je vodní pumpa.
přiložím obr. co myslím. děkuji
přiložím obr. co myslím. děkuji
- Přílohy
-
- 4955036.jpg (30.2 KiB) Zobrazeno 1584 x
.... Rover pouzival hydraulicky posilovac rizeni a jako kazdy hydraulicky okruh musi mit cerpadlo, tak i v nasich autech je.... a toto je prave ono ... servo je obecne mechanismus, ktery slouzi k motorickemu nastaveni urcite polohy... takze to je v pripade auta prave onen posilovac rizeni, ktery je integrovany v jednom spolecnem zarizeni spolu s hrebenovym prevodem.
Vice treba tu http://cs.wikipedia.org/wiki/Posilova%C ... Dzen%C3%AD .... Jinak jsi si jisty, ze to tece preve z cerpadla? Muze tect priruba hadice, nebo predel mezi gumovou a kovovou casti hadice...
Vice treba tu http://cs.wikipedia.org/wiki/Posilova%C ... Dzen%C3%AD .... Jinak jsi si jisty, ze to tece preve z cerpadla? Muze tect priruba hadice, nebo predel mezi gumovou a kovovou casti hadice...
hadice jsme prosli i dali nové sponky kdyz jsme to měnili. teče to tu (viz obr.) Prostě celé servo a vse okolo je zasrané. a myslim si že to bude takova ta vlozka mei tym. Jestli to bude ono. mno a kape to na klinak a ten to zestrika vsude že. a jakoby prosakovala jeste u remenice u toho kola na kterem jezdi klinak. Jestli mi rozumíte.
- Přílohy
-
- cerpadlo.jpg (48.46 KiB) Zobrazeno 1574 x
Ahoj chlapy tak jsem to servo dnes měl venku. a teče to opravdu u řemenice. nemá někdo na to gufera a těsnění ? nebo si to musím nechat udělat.
Díky. mějte se
Díky. mějte se