Rover 200/25 Loketní Opěrka a Řadicí páka
Re: Rover 200/25 Loketní Opěrka a Řadicí páka
Myslel sem kouli no.. Ta kovová je celkem na nic, ještě jak je kulatá vyklouzavá mi občas prostě z ruky ve vedrech..
Ta s těma podsvícenejma kvaltama.. Jak to tam je napájený? To je vedenej kabel do tama? A největší problém je, že mam zpátečku na místě pro 6, což dnešní auta nemaj a najít takovou šajtrpáku je vcelku nemožný..
Po tý opěrce se musim podívat.. Celkem dost jí chci, chybí mi tam.. Ty sedačky prostě přežiju a pravda je že na EBAY dělaj různý varianty na potahy pro tu opěrku.. Ještě nevím jestli teda vzít to z EBAY ten set manžety s potahem na ručku.. Když to nemá nic vydržet nevim.. Ta ručka pod tou opěrkou neni zas tak vidět, takže by stačilo držadlo kožený a manžetu koupit v česku s jistotou že je kožená..
Ta s těma podsvícenejma kvaltama.. Jak to tam je napájený? To je vedenej kabel do tama? A největší problém je, že mam zpátečku na místě pro 6, což dnešní auta nemaj a najít takovou šajtrpáku je vcelku nemožný..
Po tý opěrce se musim podívat.. Celkem dost jí chci, chybí mi tam.. Ty sedačky prostě přežiju a pravda je že na EBAY dělaj různý varianty na potahy pro tu opěrku.. Ještě nevím jestli teda vzít to z EBAY ten set manžety s potahem na ručku.. Když to nemá nic vydržet nevim.. Ta ručka pod tou opěrkou neni zas tak vidět, takže by stačilo držadlo kožený a manžetu koupit v česku s jistotou že je kožená..
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tahle vypadá bytelně: http://www.ebay.co.uk/itm/ROVER-200-25- ... c32&_uhb=1
Kdybys našel lepší variantu, tak sem dej info, taky ji máme na R25 roztrhanou. Třeba bych se přidal k objednávce.
Kdybys našel lepší variantu, tak sem dej info, taky ji máme na R25 roztrhanou. Třeba bych se přidal k objednávce.
K tý objednávce bych se přidal taky 

Tady je par fotek. Loketka vypadá černě ale v realu to ma stejnou barvu jako sedačky.
Je vydět i hlavice , napájíse to z osvětlení zapalovače a má to i spátečku
http://schizofrenics.rajce.idnes.cz/Rover_Loketka
Je vydět i hlavice , napájíse to z osvětlení zapalovače a má to i spátečku

http://schizofrenics.rajce.idnes.cz/Rover_Loketka
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Opěrku od Lehmana mám v Roveru 25 i s tím červeně prošitým koženým potahem, jako je na fotkách výše. Dřív jsem jezdil každý měsíc dlouhé trasy, tak jsem ji využil, teď už ji používám jen jako přihrádku na CD a reflexní vestu
Nabízím ji za 1500. Buď poštou nebo osobně v Ostravě anebo příští týden někde v Brně, jedu tam na strojírenský veletrh. Pokud budete mít zájem, tak napište.

Teď mě ještě tak napadá.. Když sem viděl 3d u toho co jí prodává.. Bude mi to normálně pasovat do 5d že jo? Jen sem čet teda že se musíš nějak zkrátit plast nebo co..
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, zepředu té opěrky je takový lem asi 1 cm, který se zasouvá pod plast, co vede na středovém tunelu kolem řadicí páky k tlačítkům stahování oken. Když ho nezkrátíš, tak se vespod mlátí právě s těmi tlačítky oken. Stačí ho seříznout na půlku a je po problému. Vidět to není, je to jen aretační lem aby ty dva plasty (ten přední díl a tvoje loketní opěrka) dobře lícovaly.
opěrku jsem do auta daval asi pred rokem. jak psali ostatni, je to opruz kdyz si chces sestelovat sedacku, ale jinak si to nemuzu vynachvalit..... jinak mam doma origo hlavici na radicku i s kvaltama 
na operku se optam vernyho jestli se mu jeste jedna nevali v garazi

na operku se optam vernyho jestli se mu jeste jedna nevali v garazi

Rover 200vi - 1.8vvc

Opěrku už mam .. Ale zvažuju, že jí budu prodávat.. Neni podle mých představ.. Je to opěrka na dlouý tratě ne na permanetní ležení ruky.. =( (sem zvyklej ze koncernu WV).. Tu řadičku teď asi nic, nejsem moc na penězích =D
Operka na permanentni lezeni ruky je v podstate vec, ktera by v aute nemela vubec co pohledavat, protoze ruku mas mit spravne porad na volantu a ne na operce... tudiz prilezitostna operka je adekvatni k tomu, kde je umistena - auto 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chcete hezkou manžetu řadící páky za slušný peníz, mrkněte na tohle http://www.automanzety.cz/