sháním palec rozdělovače na rover 200(RF) - 214i (14 K2F). Hledal jsem na netu a našel asi v jediném eshopu ve kterém není skladem a na mejl mi nikdo neodepsal. Víte někde, kde ho bych jej mohl koupit? Myslím si, že to není zrovna neobvyklá součástka
Palec rozdělovače
Palec rozdělovače
Ahoj,
sháním palec rozdělovače na rover 200(RF) - 214i (14 K2F). Hledal jsem na netu a našel asi v jediném eshopu ve kterém není skladem a na mejl mi nikdo neodepsal. Víte někde, kde ho bych jej mohl koupit? Myslím si, že to není zrovna neobvyklá součástka
. Našel jsem většinou jen víko rozdělovače.
Re: Palec rozdělovače
... no překvapivě koukám, že ani v Elitu nemají... ale měli by mít v ATS Servis... nejsem tam registrovaný, tak nevidím detaily.... vyhledej kód BRE9556 v katalogu http://atstrutnov.nextis.cz/direct/ ...
... tak cca 200,- ... ale jestli mají, to se tam nedá dočíst...
ja ho sehnal u nas v mistni mototechne ..na druhy den mi ho objednal ..ale odkud to netusim ..tzn. ze nekde je bezproblemu maji
-peace and love-
Tak jsem ho objednal na ATS. Mají tam docela dost dílů. Dík moc za tip 
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ATS opravdu mají spoustu dílů na Rovery
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97