Určitě už to už někdo řešil. Na internetu jsem originál nikde nenašel a ani jsem nečekal, že to bude jinak. Moc se mi nechce řešit nějaký univerzál. Jde ho někdě objednat za slušné peníze nebo je lepší si ho nechat ušít nový?
Budu potřebovat nově přelepit tapec na střeše - nějaký inteligent předemnou ho přidělal připínáčkama. Snad seženu nějaký slušný materiál a zkusím si to natáhnout sám. Jak ho nejlíp sundám?
Manžeta řadící páky
Re: Manžeta řadící páky
Kůže k řadičce
koupil jsem přes ebay, je tu pár lidí na klubu, kteří občas jezdí do Anglie, tak se otoč na ně, třeba pomohou a bude to finančně přístupně.
např uživatel Lenham3
Tapec.
Nejlepší způsob bude asi ten (pokud si dobře pamatuji), tak pooddělávat plasty které směřují od stropu dolů - tzn plasty na sloupcích. pak pokud máš střešní okno, tak oddělat ovládání, a rámeček okna, stínítka, osvětlení, atd a pak už to myslím drží jen na dvou plastových špuntech a dvou vrutech. není to moc složité. pak na Tebe spadne celá stropnice ale je lehoučká. látka Ti zní potom spadne sama.
přeji hodně zdaru, já to vzdal, sehnal si jinou stropnici (taky oloupanou) a nechám si to udělat u čalounice spolu i s tou tenkou vrstvou molitanu. Nejsem si totiž vůbec jist, jak by se mi to povedlo s ohledem právě na ten molitan, který se různě drolí a žmolkuje (takže ho není problém sundat). Co se týče lepidla, už několikrát se tu psalo o chemoprenu ve spreji (nejmenuje se to chemopren, někdo to tu napíše), ten by mohl být docela funkční.
hodně zdaru přeji.
koupil jsem přes ebay, je tu pár lidí na klubu, kteří občas jezdí do Anglie, tak se otoč na ně, třeba pomohou a bude to finančně přístupně.
např uživatel Lenham3
Tapec.
Nejlepší způsob bude asi ten (pokud si dobře pamatuji), tak pooddělávat plasty které směřují od stropu dolů - tzn plasty na sloupcích. pak pokud máš střešní okno, tak oddělat ovládání, a rámeček okna, stínítka, osvětlení, atd a pak už to myslím drží jen na dvou plastových špuntech a dvou vrutech. není to moc složité. pak na Tebe spadne celá stropnice ale je lehoučká. látka Ti zní potom spadne sama.
přeji hodně zdaru, já to vzdal, sehnal si jinou stropnici (taky oloupanou) a nechám si to udělat u čalounice spolu i s tou tenkou vrstvou molitanu. Nejsem si totiž vůbec jist, jak by se mi to povedlo s ohledem právě na ten molitan, který se různě drolí a žmolkuje (takže ho není problém sundat). Co se týče lepidla, už několikrát se tu psalo o chemoprenu ve spreji (nejmenuje se to chemopren, někdo to tu napíše), ten by mohl být docela funkční.
hodně zdaru přeji.
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas

Manžetu jsem si teda objednal z ebay, tak doufám, že bude v pohodě.
Mám strach, abych tu stropnici nepolámal. Střešní okno nemám, takže to snad nebude takový problém natáhnout. Stačí odstrojit jednu stranu (sloupky) a nebo je potřeba obě? Ten molitan dám dolů a buď ho někde seženu a nebo můžu nalepit klidně i bez molitanu, ne? Někde jsem viděl matroš na interiéry, který byl přímo i s molitanem.
Mám strach, abych tu stropnici nepolámal. Střešní okno nemám, takže to snad nebude takový problém natáhnout. Stačí odstrojit jednu stranu (sloupky) a nebo je potřeba obě? Ten molitan dám dolů a buď ho někde seženu a nebo můžu nalepit klidně i bez molitanu, ne? Někde jsem viděl matroš na interiéry, který byl přímo i s molitanem.
když jsem sundaval dolů stropnici, tak jsem dal všechny sloupky dolů (teda aspoň myslím že to je třeba - rozebíral jsem auto kompletně) ale lepší pak při tom odmontovávání bude, když si někoho přizveš, který Ti tu stropnici podrží. Ono to je jakýs mix skelných vláken a jakéhosi šurvajzu.
Bez teho okénka to bude pevnější, Mě se to právě lámalo v místě okénka. Molitan nebo nemolitan... já bych to tam dal, může to tlumit hluk i izolovat tepelně... snad
hodně zdaru přeju
Bez teho okénka to bude pevnější, Mě se to právě lámalo v místě okénka. Molitan nebo nemolitan... já bych to tam dal, může to tlumit hluk i izolovat tepelně... snad
hodně zdaru přeju
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
2024- ...

Zdravím všetkých praznivcov vozidieľ ROVER, tiež by som potreboval manžetu radiacej páky na môj ROVER 200, na ebay sú, len neviem ako objednať. Keby mi mohol niekto poradiť,najlepšie objednať určite sa dohodneme . Už nepotrebujem manžeta mi prišla z anglicka známi mi ju
priviezol za 5 lib.
priviezol za 5 lib.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych potřeboval manžetu řadící páky.
Tak jsem prohledal internet a našel tohle: http://www.automanzety.cz
Tak jsem prohledal internet a našel tohle: http://www.automanzety.cz
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Edge tak tady http://www.automanzety.cz jsem si nechával dělat manžetu. Nechal sem mu tam starou manžetu a cca za 14 dní jsem měl novou manžetu doma. Už je to 7 let a manžeta je stále v pořádku.