Spoilery a Prahy z MG ZR
Spoilery a Prahy z MG ZR
Dají se na nárazníky R200 a prahy dát ty doplňky, co má na sobě MG ZR ? Takový ty prahy a myslim, že se tomu říká taky spoiler na přednim a vzadu difuzor na nárazníku ? To se asi nedá ale sundat ze starýho, to se musí kupovat nový ..
Re: Spoilery a Prahy z MG ZR
Prahy se myslím dají odmontovat a dát na dvoukilo (mimochodem R200Vi mělo spešl plastové prahy také), ale nárazníky jsou v kuse, ten difuzor je jen nenalakovaná čast plastu... a přední tam nedáš, protože čtyřočko má jinou masku (samozřejmě i světla atd.)
A nárazníky nejdou, protože sou MK2 a na 200 je jen MK1 jak sem se dočetl.. Zase vrtat karoserii, jako jsem to dělal se zrcátkama, nehci ..
Tak to je možné, že tam je jiné uchycení.... nicméně jak říkám, i u MkI je jiná maska, takže i tak by s tím byl problém....
-
Já někde viděl snad celej kyt kolem auta (předek, prahy, zadek) něco kolem 3500 všechno mam pocit.. jen to ted nemužu najít.. Ale todle vypadá dobře, trochu jak Scout u Škody.. 

hlavně tam nelep nějaký nesmyslný plasty,myslim tuzingový věci. Dej tam stříšku ze ZR,prahy zr,sniž,hezký kola zahlad' nárazníky,nějakou lípu pod spoiler a bude to úplně nej kára,ale každý má jiný vkus 

Křídlo ze ZR mam pod postelí
Lišty dam do černa, místo zahladit.. Kola mam 15" origo Rover a celkem se mi líbej, když už, tak bych chtěl ty ze ZR, ale to sou 16 a ty nemužu.. Napadlo mi právě, jestli by to nešlo ten spodek dokola jako má ZR, vypadá to dost dobře.. Škoda.. A snižovat taky nehci, na těch silnících..

Tak sem se dočetl, na anglickym fóru, že z MG ZR jdou dát na 200 přední spoiler, prahy a zadní spoiler.. Ono to pěkně k sobě sedí.. Tady je obrázek předku..

Jak sem četl dál, předek se ještě dá.. Zadek prej je horší.. Všechny auta, co jsem viděl, měli na sobě nárazník z 25 ( v tom případě mam pocit, že je lepší koupit rovnou celej zadní nárazník MG ZR ) ... Zadní nárazník se mění špatně, z R 200 za ten z R25 / MG ZR ?? Vim, že sem dával zrcátka z R 25 a teda vrtal sem karoserii, nic takovýho znovu už nehci

Jak sem četl dál, předek se ještě dá.. Zadek prej je horší.. Všechny auta, co jsem viděl, měli na sobě nárazník z 25 ( v tom případě mam pocit, že je lepší koupit rovnou celej zadní nárazník MG ZR ) ... Zadní nárazník se mění špatně, z R 200 za ten z R25 / MG ZR ?? Vim, že sem dával zrcátka z R 25 a teda vrtal sem karoserii, nic takovýho znovu už nehci