Jo ... malem bych zapomnel, chladic...
Starej uz presluhoval... takze sem vzal NRF. Tezko rict co je lepsi zda Nissens nebo tenhle.
Tesneni pod koleno chladiva sem v okoli nesehnal a obednavat ho ze zahranici by bylo nesmyslne skrze postovne, takze sem znovupouzil co tam bylo a co se bez potrhani podarilo sundat.... a lehce ho mazl silikonem. Budiz mi to odpusteno (zrovna tady je to cajk).
Ale tak aspon srouby sem nahradil vcetne podlozek za nerez
Uchyt pro trubku klimy a drzaky chladice sem zase obrousil, odrezil a nastrikal.
Chladic mel misto steftu na ventilator ctveraty matky a vnich srouby se zapustenou hlavou (coz nevadi, ten plech co drzi tu matku ma vetsi diru takze to sedlo tam celkem i davalo smysl), ale pro pripad, ze se zacne sroub protacet,by se musel drzet krizovym sroubovakem zepredu ... coz moc nejde.
Takze jsem je zahodil a dal tam nerezovy srouby s sestihranem, kde muzu zespodu / zezhora podrzet klic. Strouby sem do matek zalepil lepidlem na zavity, takze ani to nejspis nebude potreba>
Podlozky se zavitem kterych tam bylo 6... jsem 5 sundal, je potreba jenom ta jedna na tren drzak trubky klimatizace.