Pasoval by na rovera ? 200 ? presneji na 214 Si

ahoj chwapiku hej jedine nerez mam vyfuk od WM sport a le lux jenze muj styl je ne dunivy což on splnoval ale kastrol to znamena taky ostrejsi samozrejme sem si ho upravil podle sveho ja osobne sem jezdil hodne dlouho bez koncoceho dilu proste semho rizl a navaril trubku a vyvedl ven jenze se to nelibilo nekterym organum proto sem koupil nerez WM sport a vykuchal ho a navaril donej cistou pruchozi trubku bez dir zvuk stejny a organum to uz nevadi samozrejme je ti i estetyččejšíukulele píše:tak jakej by ste mi doporucili ? prosim chtel bych si ho v pondeli objednat ... pokud mozno za rozumnou cenu . a dobre dunici ... nebo nejakej dobre efektnirad bych byl dobre slyset
Hlavně s tím jezdi zejména v noci jako ten náš vypatlanej soused, kterýmu bych ten výfuk nejradší ukopl (zvuk by se asi stejně nezměnil). Lidi jako ty bych přivázal ke stromům u cesty a jezdil tím autem do zblbnutí kolem nich(abys ten řev slyšel taky někdy zvenku). Tohle by se podle mě MĚLO MĚŘIT A TRESTAT! Nemám nic proti tobě jenom proto že nejsi můj soused. Lidi nechápu jak můžete takhle hloupnout. Začínám lidi co záměrně zvyšují hlučnost auta nenávidět. Toho magora já poznám už na půl kilometru. Nejhorší je že celej den auto stojí a od devíti začíná ten blb teprve jezdit a do půlnoci stihne projet kolem našeho třeba osumkrát. Doufám že z toho všichni jednou vyrostete.maty píše: ahoj chwapiku hej jedine nerez mam vyfuk od WM sport a le lux jenze muj styl je ne dunivy což on splnoval ale kastrol to znamena taky ostrejsi samozrejme sem si ho upravil podle sveho ja osobne sem jezdil hodne dlouho bez koncoceho dilu proste semho rizl a navaril trubku a vyvedl ven jenze se to nelibilo nekterym organum proto sem koupil nerez WM sport a vykuchal ho a navaril donej cistou pruchozi trubku bez dir zvuk stejny a organum to uz nevadi samozrejme je ti i estetyččejšíjo a jeste mam upravrny stredovy dil no proste lyhodi to mym usim a nadherny zvuk
![]()