PALIVOVÝ FILTR PROBLÉM
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PALIVOVÝ FILTR PROBLÉM
Ja som bral tiez z Elitu.Dal som si ho vymenit v sevise, nepasoval, nedal sa nasrobovat.Presne problem, co tu riesite.Nakoniec objednali druhy a ten mi sadol presne.Vymena spravneho filtra trvala cca 2 min.Toto je presne typ filtra pouzity u mojej 200 Si.Tak ak pomoze.Skus autokelly,su aj lacnejsi.
FRAM G5977 Informácie o produkte
Informácie o produkte
vnější průměr [mm]: 55
Spojovací závit: M14x1,5
výška [mm]: 120
FRAM G5977 Informácie o produkte
Informácie o produkte
vnější průměr [mm]: 55
Spojovací závit: M14x1,5
výška [mm]: 120
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza
AHOJ TAK SEM ZKUSIL TEN FILTR OD FRAM CO MĚ DALI V AUTODÍLECH MJAUTO A NESEDÍ ANI PRŮMĚR DÍRY ANI ZÁVIT ALE ZÍTRA HO JDU VRÁTIT A POŘEŠÍM ORIGINÁL. ZATÍM SEM TEN STARÝ ASPOŃ VYFOUKALZakar píše:Musíš mít pořádný klíč na převlečné matice.A také originální palivový filtr Rover,protože jiný tam dát nejde.
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne pát dub 17, 2009 6:00, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Ještě nemáme tak špatný oči abysme museli psát všechno velkýma písmenkama, příště bych doporučil vypnout CapsLock
Důvod: Ještě nemáme tak špatný oči abysme museli psát všechno velkýma písmenkama, příště bych doporučil vypnout CapsLock
Zdar mám sice 414 si,ale v ATS mají jeden typ pro oba mám ho měněný a sedí.http://www.oblibene.biz/atsservis/?run= ... 51&ktg=890
-
- Kontaktovat uživatele:
AHOJ TAK SEM ZKUSIL TEN FILTR OD FRAM CO MĚ DALI V AUTODÍLECH MJAUTO A NESEDÍ ANI PRŮMĚR DÍRY ANI ZÁVIT ALE ZÍTRA HO JDU VRÁTIT A POŘEŠÍM ORIGINÁL. ZATÍM SEM TEN STARÝ ASPOŃ VYFOUKAL [/quote]
hah lamy, v autokelly FRAM je istota
hah lamy, v autokelly FRAM je istota
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne pát dub 17, 2009 10:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprav si ten příspěvek a vysvětli koho nazýváš lamou, jinak to mažu!
Důvod: Oprav si ten příspěvek a vysvětli koho nazýváš lamou, jinak to mažu!
Rover 214Si 16V 1996, hrdzoblato
problém vyřešen také díky vašim radám takže dík
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já jen že Fram dělá závity jak je napadne, už je nekupuji.
To Ptech : eh?
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- Ptech
- Kontaktovat uživatele:
To Austin: eh, eh, ze by swine flu?Austin píše:No já jen že Fram dělá závity jak je napadne, už je nekupuji.
nejradeji pouzivam Fram, pak MAN a Mahle, na japonce Blue Print. Zavit se nekdy nepovede na Framu stejne jako na vsem moznem
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MANN Mahle v poho,
ale když jsem trefil čtvrtý Fram nah...o tak se mi to nelíbilo a ukončil jsem poměr s touto značkou, stejně tak i s Bosch.
No a náš loňský sponzor je Mann Filter takže proč ne...
ale když jsem trefil čtvrtý Fram nah...o tak se mi to nelíbilo a ukončil jsem poměr s touto značkou, stejně tak i s Bosch.
No a náš loňský sponzor je Mann Filter takže proč ne...
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim si, ze Fram robi závity na filtroch ako sa mu chce.Vyrábajú filtre nie len pre Rover ale pre spústu iných značiek.Skor bude problém v tom, ze Rover používal vo svojich modeloch viac typov filtrov.A bosch, je svetový výrobca pre automobilovy priemysel,takze určite by si takéto veci nedovolili.Ale aj tak som s Roverom spokojný.
Rover 45 2.0, r.v.2001, strieborna metaliza