JJ, mne jeden P. zobral technicak zato ze som mal obute 195/55 15´´ no a 185/55 15´´ boli riadne zapisane v technicaku.R4ms3S píše:je sice hezké, že tady kluci řešíte jaké velikoti tam jdou dát, ale neřešíte to co máte napsáno v techničáku, pokud narazíte na !&@#!, kterej pošle Vaše auto na prohlídku a oni zjistí, ža tam máte jiný rozměr než v techničáku, tak i když nehodu nezaviníte, tak vše zaplatíte VY! a pak si člověk musí spočítat zda se mu to vyplatí a zda chce do tohohle ryzika jít, proto já prodal svoje 16" a koupil ty stejné, ale 15"...
nechci tady dělat žádný flame, ale stát se tohle může
No zas tak uplně stejná s tachometrem nemohla býtBindy píše:Ano, rychlost jsem podle GPS měřil a byla naprosto stejná s tachometrem. Taky jsem měl ze začátku trochu strach, ale kola celkově i s pneu jsou jen o pár cm větší než 15" 185/55/R15. Už se nemůžu dočkat, až je zase nahodím na auto...Jinak mám na autě novinku, pod stromeček jsem si nadělil černé LED zadní světla a jsem moc spokojený
ambrozka píše:Zdravim lidičky,
http://www.pneumatiky.cz/Pneumatiky/Rover
tohle by mohlo pomoct, jsou tam pěkně rozepsaný rozměry, ale stejně bude důležitý hlavně to co je v techničáku
lajonel píše:No zas tak uplně stejná s tachometrem nemohla býtco já vím tak z pravidla tachometr ukazuje vždycky o něco víc než člověk jede ve skutečnosti
Konktretně mě.. to ukazuje minimálně o 8km/h víc. když jedu pravých 130km tak už to mám na tachometru už o 15 víc
a co se týče kol tak mám 14ky