214i, samá závada
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 214i, samá závada
OK, beru zpět.
No já jsem nedávno jel u sebe v autě vzadu
a musim říct, že mě to dost překvapilo
seděl jsem za kámošem, kterej má dlouhý
nohy jak tejden před vejplatou a furt jsem si pohověl

nohy jak tejden před vejplatou a furt jsem si pohověl

Tak jsem tu dlouho nebyla a mezitím jsem odhalila ten divný klapavý zvuk v motoru - upadl mi chladič
On tam teda nějakým zázrakem zůstal, ale uhnila celá lišta, na které chladič drží, takže při výměně žárovičky se servismen o jen opřel rukou, aby mohl zevnitř ke světlu, a už mu v ní celej zůstal. Teď to mám přiheftovaný drátkem, musím na komplet výměnu chladiče. A u toho mi teda u Maredů zkontrolujou ty filtry, svíčky, kapaliny....Za trest sem ho nevzala do myčky, bude špinavej a všechna auta na parkovišti se mu budou smát. (se picnu, furt s ním něco je!)

tAK TO MĚ mrzí, ale neboj pan doktor se o něho dobře postará
a jak to s tebou vypadá co se týče srazu toho 5.6 ?
Pojedeš ?

Pojedeš ?
Rozmejšlim to, určitě ale ne na celý víkend, zvažuju tu sobotu. Bohužel musim s sebou všude tahat psa, takže ohledy musim brát zejména na něj, když vždy skoro celý týden čeká, až bude víkend a pojedem na pořádnej výlet, kde se proběhá a unaví.
Jasný
myslim, že i ta sobota bude skvělej zážitek... 

Tak stále bez chladiče, opět prdla další žárovka, pravá brzdová.
Vše opraveno - chladič novej, filtry taky (asi vzduchovej i olejovej, fakt nevim), olej taky, dvě nový žárovky s tim, že ta pravá se prostě ztratila, nepraskla, prostě tam vůbec nebyla, což je divné...vše sakum prdum 2,5 hodiny práce, 6400 Kč. Jestli se v tom autě ještě něco vysype, už ho hodim ze skály. Na to, abych neměla žádné peníze, jsem si přece pořídila hypotéku!
Tak mi včera volali v práci z recepce, že mi u nás na parkovišti někdo naboural auto. Nejhorší na tom je, že to do mě nakouřil taxikář s ochcávkou. V kombíku. Promáčkl mi blatník u světla, odřel přední nárazník, světlo a to světlo tročku zamáčkl dovnitř. No nemám pech? Znáte někdo šikovnýho karosáře? Možná bych si nechala opravit i ten kufr, kterej sem si nabourala sama. Umí karosář "něco" udělat se začínající korozí? A jsou to drahý práce? Večer knedlíčka nafotim, jak je zbořenej, abyste to viděli a mohli plakat se mnou. Vypadá to, že v práci na parkingu máme jen dvě možnosti. Buď bude auto podělané minimálně od kondora podle velikosti exkrementu, nebo zbořené taxikářem.
No to je hrozný... a co ten taxikář ? budeš to honit přes pojištovnu ?
to jsem zvědavej na ty fotky....
to jsem zvědavej na ty fotky....

Jojo, bude to přes pojišťovnu, ještě jsem to nevyfotila, mam v práci takovej masakr, že se k autu dostanu vždy až za tmy. Jako neni to nějak strašně moc, ale vadí mi to, to je jasný. Taxikář byl z toho špatnej, hrozně se omlouval, řikala sem mu, že mám chuť na něj děsně křičet, ale že je fakt, že by mi to k ničemu nepomohlo. Takže sme to v klidu sepsali, nahlásili, a teď budu lítat po pojišťovnách, dokládat mnoho dokladů, a musim si na to vzít dovolenou. Myslim že moje auto po těhlech úrazech na žádnej sraz nemůže, leda jako odstrašující příklad, jak rover nemá vypadat.
-
Od toho jezdim na srazy ja, takze si budes muset vymyslet jinej duvod proc nechce prijet na sraz 

Tak zase je to pro něco dobrý... dostane se roverkovi trošku pohlazení a ještě tě to snad nebude nic státVeronika píše:Jojo, bude to přes pojišťovnu, ještě jsem to nevyfotila, mam v práci takovej masakr, že se k autu dostanu vždy až za tmy. Jako neni to nějak strašně moc, ale vadí mi to, to je jasný. Taxikář byl z toho špatnej, hrozně se omlouval, řikala sem mu, že mám chuť na něj děsně křičet, ale že je fakt, že by mi to k ničemu nepomohlo. Takže sme to v klidu sepsali, nahlásili, a teď budu lítat po pojišťovnách, dokládat mnoho dokladů, a musim si na to vzít dovolenou. Myslim že moje auto po těhlech úrazech na žádnej sraz nemůže, leda jako odstrašující příklad, jak rover nemá vypadat.

a další sraz je až v říjnu... takže do tý doby to určitě stihneš dát do kupy

Hodně štěstí ať to máš brzy za sebou... ( s opravou auta

-
- Kontaktovat uživatele:
lajonel píše: a další sraz je až v říjnu...

V září.