200vi
Re: 200vi
.... uz mas nejaky predbezny odhad skody? .... toz ale to mas dobre kdyz dostanes nahradni auto...
o autu nic nepsalTrunda píše:nahradni auto...
Opel Astra F Caravan 1.6 / '96 /01.01 - /for work
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
Pravda.... Fobie se da povazovat za vozidlo, ale auto? ......
skoda cca 20tis. No co jsem si zjistil, tak kazdy poskozeny ma narok na nahradni vozidlo po dobu opravy vozidla a uhrada je z povinneho ruceni vinika nehody.. Ja si zaplatim jen benzin co projezdim.. Pristavili Fabii 12/2010 tu s faceliftem. 1.2 htp.. No jsem zvyklej na jiny svezeni..
Rover 200vi - 1.8vvc
sem přidal fotečku červené fobie do alba... dneeska jsem se teprv poradne nekam projel a neda se to vubec srovnavat.. netahne to za plynem poradne, z interieru je videt ta lacinost skodovky.. vubec z toho necitim ten luxus jako z rovera..... jediny pozitivum je to, že je rok stary a do 10 dnů ho uz mit nebudu
Rover 200vi - 1.8vvc
Jak tady čtu tady té nehodě, to je teda pech... Přidám svou zkušenost. Měl jsem nehodu s mým Roverem 25, Ferry ho nejspíš bude znát, kupoval jsem ho od rovernyho Nehoda se stala tak, že mi jedna paní nedala přednost zprava a já už se jí nestihl vyhnout ani zabrzdit, tak jsem jí "vletěl" do zadního kola, jel jsem ale asi jen 40, nepřehledné místo. No chyba to byla její a její pojišťovna Kooperativa mě poslala do jejich smluvního servisu. Měl jsem tam díru v předním nárazníku na pravé straně, nárazník byl i se spodním spojlerem, rozbitou mlhovku, rámeček kolem mlhovky, blinkr, urvanou spodní mřížku v nárazníku a trochu ohoblovanou a pohlou výztuhu v nárazníku. Světla, blatník, kapota, tam nebylo nic. Servisák se poškrábal na hlavě a prej takové auto nikdy neviděl a ani neví, kde na to sehnat díly, že si to mám radši opravit sám. Takže se volal likvidátor, ten mi řekl, že na Rovery nemají u nás tabulky na vyčíslení škody, takže se to posílá do Německa na vyhodnocení. Oprava mě vyšla levně, velké díky lehmanovi, měl přední masku ze ZRka ve stejné barvě, paráda. No a pojišťovna vyplatila zhruba 3,5 násobek toho, co jsem do toho investoval za opravu, to jsem fakt čuměl. Tak někdy je lepší volat toho likvidátora, nechat si to opravit svépomocí a od pojišťovny pak jen dostat peníze. Když totiž člověk s tou částkou nesouhlasí, tak ji může odmítnout a dát to do toho servisu. Mně ještě týden na to trefil zezadu nějaký děda co nedobrzdil u přechodu... Jel ale pomalu a i když to s autem cuklo, tak nikde ani škrábanec, to jsem čuměl znova a ten děda ještě víc Tak to jen pro informaci, jakou jsem měl zkušenost já. Snad ti to dopadne podobně dobře.
otazka. jedu takhle s kamosem, kterej ma hondu civic vtec, no a samozrejme sme na to slapli.. jedem 100, 120, 160 a najednou jedu 0 v jakych mistech by mohl byt zlej kontakt
otáčkomět šlape jak má, jen tachometr stoji dole
kdyz jsem s nim pak jezdil a asi dvakrat chcipl a po prestavce nastartoval, tak se rozfachal a ukazuje rychlost normalne
otáčkomět šlape jak má, jen tachometr stoji dole
kdyz jsem s nim pak jezdil a asi dvakrat chcipl a po prestavce nastartoval, tak se rozfachal a ukazuje rychlost normalne
Rover 200vi - 1.8vvc